Kaliforniassa taas joukko­ampuminen: Kolme kuoli ja neljä haavoittui Los Angelesin kukkuloilla

Ampuminen tapahtui vauraalla alueella talolla, jota vuokrattiin lyhytaikaiskäyttöön.

Poliisi tutki ampumispaikkaa Beverly Crestin alueella Los Angelesissa lauantaiaamuna.

29.1. 0:57

Kolme ihmistä kuoli ja neljä haavoittui ampumisessa Los Angelesissa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Asiasta kertovat muun muassa uutiskanavat Fox 11 ja CNN.

Ampuminen tapahtui vauraalla Beverly Crestin alueella, joka sijaitsee kukkuloilla Los Angelesin kantakaupungin luoteispuolella, tunnetumman Beverly Hillsin naapurissa.

Tarkempi tapahtumapaikka oli talolla, jossa oli jonkinlainen kokoontuminen. Poliisi ei vahvistanut, oliko kyse juhlista vai muunlaisesta tapahtumasta. Sanomalehti Los Angeles Timesin mukaan taloa vuokrattiin lyhytaikaiskäyttöön. Uutistoimisto AFP kertoi, että samoilla kulmilla vuokrataan Airbnb-palvelun kautta taloja jopa 10 000 dollarilla viikonlopulta.

Kolme kuoliaaksi ammuttua löytyivät autosta talon edustalla. Neljä haavoittunutta olivat seisoskelleet ulkona. Heistä kaksi oli sairaalassa kriittisessä tilassa.

Poliisi ei vahvistanut ottaneensa epäiltyä tai epäiltyjä kiinni, mutta sen mukaan ampujasta tai ampujista ei ollut enää pelkoa.

Kyse oli ainakin kolmannesta joukkoampumisesta Kaliforniassa alle viikossa.

Viime viikon lauantaina ampuja tappoi 11 uhria tanssistudiolla Monterey Parkin alueella Los Angelesissa, samalla kadulla pidettyjen kiinalaisen uudenvuoden juhlien jälkeen. Hän ampui itsensä tulitaistelussa poliisia vastaan seuraavana päivänä.

Maanantaina epäilty ampuja tappoi seitsemän ihmistä Half Moon Bayn kaupungissa San Franciscon lähistöllä kahdella maatilalla, joilla hän oli työskennellyt. Tekojen jälkeen epäilty ajoi šeriffintoimistolle, jossa hänet otettiin kiinni ilman vastarintaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat