Mies varasti 200 000 suklaamunaa Britanniassa, jäi kiinni

Yli 31 000 punnan arvoinen suklaamunalasti saatiin myyntikuntoisena takaisin.

Britanniassa suositut Cadbury Creme Eggit ovat täytettyjä suklaamunia.

15.2. 14:30

Poliisi selvitti viikonloppuna Britanniassa poikkeuksellista munavarkautta. 32-vuotias mies oli varastanut noin 200 000 suklaamunaa Telfordin kaupungissa sijaitsevalta tehtaalta. Aiheesta uutisoivat brittimediat kuten BBC ja The Guardian.

Poliisin mukaan mies oli murtautunut lauantaina hiomakoneen avulla portin läpi tehdasalueelle. Siellä oli peräkärry täynnä Cadbury-makeistehtaan valmistamia Cadbury Cream Egg -suklaamunia. Mies kiinnitti kärryn traktoriin – jonka hän oli varastanut viime syksynä, poliisi kertoo – ja hinasi munakärryn mukanaan.

The Guardianin mukaan poliisi pysäytti miehen kärryineen läheisellä moottoritiellä. Yli 31 000 punnan (35 000 euron) arvoinen suklaamunalasti saatiin näin ollen myyntikuntoisena takaisin.

Miestä epäillään varkaudesta ja vahingonteosta ja häntä odottaa todennäköisesti parin vuoden vankeustuomio. Hänellä on aiempiakin rikostuomioita muun muassa varkaudesta.

Paikallinen poliisi kutsui Twitter-tiedotteissaan tapausta leikkisästi termillä ”eggs-travagent theft”.

Cadbury Creme Eggsit ovat Britanniassa hyvin suosittuja makeistuotteita. Ne ovat suklaamunia, joiden sisällä on munanvalkuaista ja -keltuaista muistuttavaa sokerimassaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat