Kadonneeksi ilmoitetun miehen jäännökset löytyivät harmaa­koira­hain sisältä

Tatuointinsa perusteella tunnistettu mies oli ilmoitettu kadonneeksi 18. helmikuuta sen jälkeen, kun hän ei ollut palannut mönkijäajelultaan.

28.2. 19:42

Kadonneeksi ilmoitetun argentiinalaismiehen jäännöksiä löytyi kalastajien saaliiksi jääneen hain sisältä. Asiasta kertoivat uutistoimisto AFP:n mukaan paikalliset viranomaiset.

32-vuotias mies ilmoitettiin kadonneeksi 18. helmikuuta sen jälkeen, kun hän ei ollut palannut mönkijäajelultaan, kertoo AFP. Paria päivää myöhemmin vaurioitunut mönkijä ja kypärä löytyivät läheiseltä rannikolta, mutta miestä ei löytynyt.

Kahden kalastajan kerrotaan ottaneen Comodoro Rivadavian lähettyvillä Etelä-Argentiinassa kiinni useamman harmaakoirahain sekä löytäneen sisuksista jäänteitä muun muassa ihosta. AFP kertoo, että mies kyettiin tunnistamaan hänen käsivarressaan olleen tatuoinnin perusteella.

Poliisilla ei ole tarkkaa teoriaa miehen kuolemaan johtaneiden tapahtumien kulusta, mutta miehen arvioidaan törmänneen kivikkoon ja joutuneen mereen.

Kansainvälinen luonnonsuojeluliitto luokittelee noin puolitoistametriseksi kasvavan harmaakoirahain äärimmäisen uhanalaiseksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat