Lähes 45 vuotta sitten ammutun naisen ruumis tunnistettiin

Patricia Ann Tucker oli 28-vuotias, kun hänet surmattiin pikkukaupungissa Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvalloissa.

8.3. 15:08

Granbyn pikkukaupungista Yhdysvaltain Massachusettsista löytyi marraskuussa 1978 naisen ruumis. Vainaja oli hautautunut metsätielle lehtikasan alle.

Nainen on vihdoin tunnistettu. Asiasta kertovat muun muassa yhdysvaltalainen uutismedia NBC News ja brittilehti The Guardian.

Patricia Ann Tucker oli kuollessaan 28-vuotias. Tutkijoiden mukaan Tuckeria ammuttiin päähän.

Koska ruumista ei tunnistettu useisiin kymmeniin vuosiin, siitä käytettiin nimitystä Granby girl. Tuckerin hautakivessä lukee ”Tuntematon”.

Ensimmäiset viitteet vainajan henkilöllisyydestä ilmaantuivat noin kaksi vuotta sitten. Silloin osavaltion viranomaiset saivat oikeuslääketieteellisen laboratorion kautta vainajan DNA-tunnisteen, jonka perusteella he selvittivät, että naisella oli Marylandin osavaltiossa elossa oleva sukulainen.

Sukulaisnaisen kautta poliisi löysi Tuckerin pojan. Poika oli ollut vain 5-vuotias, kun Tucker katosi.

Pojan dna osoitti, että hän oli varmuudella Tuckerin lapsi.

Toistaiseksi ei tiedetä, kuka surmasi Tuckerin. Patricia Tucker ehti olla naimisissa useita kertoja, ja hän käytti myös sukunimiä Heckman ja Dale.

Tucker oli kuolemansa aikoihin naimisissa Gerald Colemanin kanssa ja käytti nimeä Patricia Coleman. Pariskunta asui East Hamptonissa Connecticutin osavaltiossa.

Gerald Coleman kuoli Massachusettsin osavaltion vankilassa vuonna 1996. Hän ei ilmoittanut vaimonsa katoamisesta. Viranomaiset selvittävät Colemanin osuutta Tuckerin kuolemaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat