Perjantaina panttivanki­tilanne apteekissa Karlsruhessa, ihmisistä vaadittiin miljoona­lunnaita

Poliisi rynnäköi sisään apteekkiin perjantai-iltana ja otti epäillyn miehen kiinni. Panttivangit eivät loukkaantuneet.

Poliisiautoja oli kadulla Karlsruhessa panttivankitilanteen vuoksi perjantaina.

10.3. 19:25 | Päivitetty 11.3. 0:00

Karlsruhelaisessa apteekissa oli perjantaina useita tunteja kestänyt panttivankitilanne, kertovat useat saksalaislehdet, muun muassa Bild. Lisäksi asiasta kertoo muun muassa uutistoimisto Reuters.

Poliisi otti perjantai-iltana yhden miehen kiinni epäiltynä. Tilanne oli ohitse perjantai-iltana. Panttivangit eivät loukkaantuneet, eikä tilanne aiheuttanut poliisin mukaan vaaraa sivullisille. Myöskään epäilty ei loukkaantunut.

Useat järeästi varustautuneet poliisit pääsivät sisälle apteekkiin hieman yhdeksän jälkeen illalla paikallista aikaa. Ennen poliisin sisälle rynnistämistä kuului Bild-lehden mukaan ”iso pamaus”. Reutersin mukaan rynnäkön yhteydessä kuului useita räjähdyksiä.

Poliisi ei ole kertonut, kuinka monta panttivankia tapauksessa oli muuta kuin että ”useita”. Perusteeksi tälle poliisi on kertonut taktiset syyt. Samasta syystä poliisi ei myöskään kertonut, kuinka monta poliisia on ollut tehtävällä.

Stuttgarter Zeitungin mukaan panttivankeja on ollut kaksi ja epäilty oli aseistautunut. Poliisi sai lehtitietojen mukaan yhteyden epäiltyyn pankkivankien ottajaan jo ennen rynnäkköä.

Stuttgarter Zeitungin mukaan pankkivankien ottaja vaati miljoonalunnaita.

Tilanne alkoi perjantaina noin kello 16.30, ja poliisi oli eristänyt aluetta ja sulkenut katuja.

Karlsruhe sijaitsee Saksan lounaisosassa lähellä Ranskan rajaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat