Seitsemän kuollut suklaa­tehtaan räjähdyksessä, yksi löydetty elossa raunioista

Yhdysvalloissa suklaatehtaan räjähdyksen virallisesta syystä suoritetaan onnettomuustutkinta, mutta alustavassa raportissa mainitaan kaasuvuoto.

Seitsemän ihmistä kuoli ja ainakin kymmenen ihmistä vietiin sairaalahoitoon suklaatehtaalla tapahtuneen räjähdyksen vuoksi.

Seitsemän ihmistä on kuollut suklaatehtaassa perjantaina tapahtuneessa räjähdyksessä West Readingissä, Pennsylvanian osavaltiossa Yhdysvalloissa, kertoo yhdysvaltalainen ABC News. Kuolonuhrien lisäksi useita ihmisiä loukkaantui.

Viikonloppuna kerrottiin, että kolme ihmistä oli kuollut ja neljä kateissa räjähdyksen jäljiltä. Ainakin kaksi uusista kuolonuhreista on viranomaisten mukaan todennäköisesti aiemmin kadonneiksi listattuja. Yksi ihminen löydettiin raunioista elävänä.

Ainakin kymmenen ihmistä vietiin tehtaalta sairaalahoitoon.

Räjähdys tapahtui R. M. Palmer -yrityksen suklaatehtaalla. Yhtiöllä on 850 työntekijää. Räjähdys tuhosi toisen tehtaan rakennuksista ja vaurioitti toista.

Räjähdyksen virallisesta syystä suoritetaan onnettomuustutkinta, mutta alustavassa raportissa mainitaan Pennsylvanian pelastusviranomaisten mukaan kaasuvuoto.

West Readingin pormestari Samantha Kaag julisti kaupunkiin lauantaina hätätilan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat