Rikollisjengi muurasi naisen elävänä hautaseinän sisälle Brasiliassa

Elävältä haudattu nainen oli joutunut rikollisjengin kostohyökkäyksen uhriksi.

Brasiliassa pelastettiin elävänä hautarakennuksen sisälle muurattu nainen. Hän oli selvinnyt hengissä tiilirakennelman sisällä noin kymmenen tunnin ajan.

Nainen oli muurattu hautausmaalla sijaitsevan hautarakennelman sisälle, jonne kuolleita haudataan ikään kuin useissa kerroksissa oleviin hyllyköihin.

Koillis-Brasiliassa sijaitsevan Minas Geraisin osavaltion poliisi kertoi asiasta AFP:lle torstaina.

Pelastustöihin ryhdyttiin, kun hautausmaan työntekijät huomasivat veritahroja juuri sinetöidyssä haudassa tiistaina. Työntekijät hälyttivät pelastustyöntekijät paikalle.

”Poliisi kuuli, että joku huusi apua [hautarakennelman] sisällä, rikkoi tiiliseinän ja auttoi ulos naisen, jolla oli vammoja päässä ja käsissä”, poliisin lausunnossa kerrotaan.

Poliisin mukaan vaikuttaa siltä, että uhri muurattiin elävänä seinän sisälle maanantain ja tiistain välisenä yönä 43 000 asukkaan Visconde do Rio Brancon kaupungissa.

Rikostutkijoiden mukaan nainen oli joutunut rikollisjengin kostohyökkäyksen kohteeksi, kun hänen taloonsa piilotettu huume- ja asekätkö oli kadonnut.

Uhri kertoi poliisille, että kaksi naamioitunutta miestä hyökkäsi hänen ja hänen miehensä kimppuun heidän kotonaan. Miehen onnistui paeta.

Uhri on sairaalassa ja toipumassa. Poliisi on kertonut etsivänsä kahta 20- ja 22-vuotiasta epäiltyä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat