Seitsemän ruumista löytyi Okla­homasta: kaksi kadonnutta tyttöä toden­näköisesti joukossa

Seitsemän ruumiin joukossa oli todennäköisesti myös seksuaalirikoksista tuomittu mies, jota etsittiin tyttöjen kuolemaan liittyen, ja miehen perhe.

Yhdysvaltojen Oklahomassa löydettiin maanantaina seitsemän ruumista, joista kahden uskotaan kuuluvan aiemmin kadonneiksi ilmoitetuille 14- ja 16-vuotiaille tytöille. Löydöstä kertovat muun muassa uutiskanava CNN ja uutistoimisto Reuters.

Viranomaisten mukaan ruumiit löydettiin yksityishenkilölle kuuluvalta kiinteistöltä Henryettasta, vajaan 150 kilometrin päässä Oklahoma Citystä. Kiinteistö kuuluu miehelle, jota poliisit etsivät yhteydessä tyttöjen katoamiseen ja joka on aiemmin tuomittu seksuaalirikoksista.

Muut ruumiit todennäköisesti kuuluvat miehelle ja hänen perheenjäsenilleen, joskaan paikallisen Okmulgeen piirikunnan šeriffin Eddy Ricen mukaan ketään ei ole vielä virallisesti tunnistettu.

Piirikunta oli antanut kadonneista tytöistä Amber-hälytyksen aiemmin maanantaina. Amber-hälytys on Yhdysvalloissa käytettävä järjestelmä, jolla tiedotetaan kadonneista alaikäisistä.

Toinen kadonneista tytöistä oli hänen isänsä mukaan viettänyt viikonloppua miehen, jonka tontilta ruumiit löytyivät, perheen luona.

Miehen oli tarkoitus astua oikeuden eteen maanantaina, sillä hän oli lähettänyt seksuaalissävytteisiä tekstiviestejä vankilassa ollessaan teini-ikäiselle tytölle. Hänet oli tuomittu vuonna 2003 raiskauksesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat