Ura    |   NIMITYKSET

A&B VTM, ETM Heli Holttinen on...

Tilaajille

A&B

VTM, ETM Heli Holttinen on nimitetty projektijohtajaksi.

AEL

Teknikko Ari Määttä on nimitetty koulutusasiantuntijaksi kone-osaamisalueelle.

AIRIX Ympäristö

DI Jouko Riipinen on nimitetty maankäytön suunnittelupäälliköksi, arkkitehti Teija Patrikka projektipäälliköksi maankäyttötoimialalle ja DI Minna Nurmi maankäytön suunnittelijaksi Espoon toimistoon. Rakennusarkkitehti Esko Hyytinen on nimitetty maankäytön projektipäälliköksi ja maanmittausinsinööri Juha-Matti Ala-Laurila kaavoittajaksi Tampereen toimistoon.

FM, ins.

Jani Sillanpää on nimitetty vesihuollon suunnittelupäälliköksi Tampereen toimistoon, ins.

Kai Saralehto vesihuollon projektipäälliköksi, DI Antti Ryynänen projektipäälliköksi ja ins.

Jonna Tuomiranta suunnittelijaksi vesihuollon toimialalle Kaarinan toimistoon. Tekn.yo.

Jukka Jokihaara on valittu vesihuollon suunnittelijaksi Tampereen toimistoon. Suunnitteluavustajaksi Espooseen on valittu FM Satu Muukkonen, toimistoavustajaksi Kaarinaan tradenomi Jutta Nieminen ja toimistosihteeriksi Tampereelle piirtäjä Kati Ylikotila.

Avalon

Helsingin yksikössä Pia Kärkkäinen on nimitetty yksikönjohtajaksi, Carolina Buchert, Leena Louhisola ja Riitta Arvilommi projektijohtajiksi.

Johanna Nuutinen,

Katja Harvala, Tiina Uusitalo,

Matti Nikolainen ja Antti Oksanen AD:eiksi, Hanna Larvala tuotanto-AD:ksi ja Ulla Koho copywriteriksi.

Avecon

Sähköinsinööri Jan Lundström on nimitetty sähkösuunnittelijaksi, sähköinsinööri Hannu Jääskelä talotekniikkatoimialan/sähkösuunnittelun aluejohtajaksi ja Salme Jääskelä talotekniikkatoimialalle tekniseksi avustajaksi.

BaseN

Jukka Paananen on nimitetty myyntijohtajaksi.

Berendsen

Kim Nordberg on nimitetty Suomen myyntijohtajaksi, KTM Tommi Ylitalo tuotepäälliköksi vaihtomattoihin ja Kari Hartikainen talousjohtajaksi.

CPS Color

John Egerton on nimitetty Project Adviseriksi, TaK Eija Karjalainen värimarkkinoinnin tuotepäälliköksi, DI Janne Kauppinen Global IT Manageriksi, DI Kimmo Kuikanmäki Development Scientistiksi, Mika Laitinen Chief Procurement Officeriksi, KTM Karri Lähteenmäki Colorant-liiketoiminta-alueen Business Controlleriksi ja kauppat. yo Soile Vauhkonen projektipäälliköksi.

Europlan

Jouni Väkiparta on nimitetty sisustussuunnittelun osastopäälliköksi, Markku Tuominen Vendor Manageriksi, Mika Rantio runkosuunnittelun osastopäälliköksi, Pekka Karru kone- ja lvi-suunnittelun osastopäälliköksi, Juha Laurinen ilmastointikonehuonesuunnittelun osastopäälliköksi, Petri Hammar sähkösuunnittelun osastopäälliköksi, Juha Rekunen kansivarustelusuunnittelun osastopäälliköksi, Ilkka Kortelainen projekti-insinööriksi, Mika Laiho projekti-insinööriksi, Teemu Karikoski tekniseksi ostajaksi ja Jorma Kankaanranta tekniseksi asiantuntijaksi.

HAUS kehittämiskeskus

VTK HSO-sihteeri Tarja Hedenstam on nimitetty koulutusassistentiksi johtamiskoulutus-tulosyksikköön.

Henki-Fennia

Markus Petälä on nimitetty Ryhmäeläkevakuutusten tuotepäälliköksi.

HRG Nordic

Tiina Muukari ja Juha-Pekka Kärkkäinen on nimitetty HRG Events & Meetings Management -osaston myyntipäälliköiksi.

Incap

KTM Eeva Vaajoensuu on nimitetty talousjohtajaksi.

ISS Palvelut

Piis Kylmälahti ja Heli From on nimitetty palvelupäälliköiksi VR-asiakkuuteen ja Hanna Pelkonen henkilöstöpäälliköksi.

K-citymarket

Marika Topp on nimitetty K-citymarketin kodin tuotelinjan markkinointipäälliköksi ja Nana Hakkarainen asiakaspalvelupäälliköksi K-citymarket Hyvinkäälle.

Karttago

Jukka Malanin on nimitetty kartta- ja paikkatietoliiketoiminnan myyntipäälliköksi.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

KTM Marko Ojala on nimitetty korkosalkun hoitajaksi, Birgitta Hiltunen myyntipäälliköksi, agrologi Jussi Torkkeli asiakaspäälliköksi, FM Kaj-Olof Lindgren myyntipäälliköksi, ins.

Timo Laitiainen riskienhallintainsinööriksi ja Tuire Juntunen myyntipäälliköksi.

Kuntarahoitus

Joakim Holmström ja Rami Erkkilä on nimitetty rahoituspäälliköiksi, Antti Kontio on aloittanut trainee-ohjelmassa.

Kustannus Iltalehti

Tradenomi Vera Panschin on aloittanut asiakaspalvelusihteerinä, tradenomi Terhi Bussman avainasiakaspäällikkönä, tradenomi Saara Oksanen myyntitraineena, tradenomi Laura Ahola myynnin tuen päällikkönä. MBA Tuomas Avonius on nimitetty myyntijohtajaksi vastaamaan Iltalehti.fi:n media ja kumppanuusmyynnistä, KTM Tiina Järvilehto mediamyynnin- ja markkinoinnin johtajaksi. Tradenomi Kati Rytkönen on aloittanut myynti- ja markkinointisuunnittelijana, Pia Ralli myyntineuvottelijana, merkonomi Sari Orava myyntipäällikkönä, medionomi Riitta Heiskanen kuvapäällikkönä.

Lindström

Arttu Veijanen on nimitetty avainasiakasneuvottelijaksi, Janne Valtonen teollisuuspyyhepalvelun myyntiin, Jenni Paajanen asiakasassistentiksi, Juha Tiitinen controlleriksi, Karri Lötjönen IT-asiantuntijaksi, Nina Virtanen ostajaksi, Tommi Forssell myyntineuvottelijaksi, Tommi Rönneikkö Hygieniapalveluiden tuotepäälliköksi ja Neea Raita mattopalveluiden tuotepäälliköksi.

Lionbridge

Maria Heiniluoma ja Pauliina Karppinen ovat aloittaneet lokalisointiprojektipäällikköinä.

Louhi Networks

Jani Kannosto on nimitetty järjestelmäasiantuntijaksi ja Sami Seppänen tekniseksi tukihenkilöksi.

LU Suomi

Pia Nieminen on nimitetty markkinointipäälliköksi ja Linda Alén Brand Manageriksi.

Lujabetoni

Mikko Satuli on nimitetty henkilöstöpäälliköksi ja Tarja Salmimies valmisbetonin pääkaupunkiseudun tehdaspäälliköksi.

Mainostoimisto Suhde

Leena Vento on nimitetty toimitusjohtajaksi, Minna Väisänen projektijohtajaksi, copywritereiksi Pekka Koskivaara, Tuija Malinen ja Oskari Uusitalo, Art Directoreiksi Riitta Ahlqvist, Jarkko Pennanen ja Marko Simonen, projektipäälliköiksi Arja Aminoff ja Riina Rajaniemi. Graafikkona toimii Sam Mattsson sekä ad-assistentteina Jooa Porttinen ja Aleksi Räisänen.

Milla Raitanen on aloittanut aulaemäntänä.

Marketing Clinic

Matti Cornér, Anna Sirkiä ja Timo Uusitalo on nimitetty Marketing Advisoreiksi, Sanna Näkkilä Senior Marketing Analystiksi, Erica Holmström Marketing Analystiksi, Saara Koivisto Marketing Analystiksi, Jeanette Åkerberg ja Ville Pohjanheimo Marketing Analyst Traineiksi.

Prohan Kattopalvelu

Tampereen aluepäälliköksi on nimitetty rkm Jorma Järvenpää ja myyntiassistentiksi pääkonttoriin Vantaalle tradenomi Anu Honkola.

Publicis Helsinki ja

Publicis International

Marja Peltola on nimitetty asiakkuusjohtajaksi, Raita Räsänen ja Sami Hyry yhteyspäälliköiksi, Reija Sojakka tuotantopäälliköksi, Kirsi Kaarento ja Jaana Tanhai tuotanto-AD:iksi, Miika Lumme yhteyspäälliköksi jakelutie- ja tapahtumamarkkinointiin ja Nina Laurell-Heikkinen kirjanpitopäälliköksi.

Puljonki

Keittiömestari Timo Melto on nimitetty kehitysjohtajaksi.

Rautaruukki

Arja Häihälä on nimitetty myynti-insinööriksi, Asko Polvi rakennuspäälliköksi vastuualueenaan infrastruktuurirakentamisen projektitoteuttaminen Suomessa, Hannu Rautakoski projektipäälliköksi, Harri Heikkilä Ruukki Engineeringin vanhemmaksi henkilöstöasiantuntijaksi, Ilkka Sillanpää hankintapäälliköksi, Janne Pirttijoki Ruukki Productionin kylmävalssattujen, pinnoitettujen ja putkituotteiden johtajaksi ja Jari Sivula kehitysjohtajaksi, Jari Mara liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan pohjarakenteiden myynti ja asiakkuudet Suomessa, Jorma Sakko Ruukki Productionin hankintajohtajaksi, Juhani Günther liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan liikenneväylärakentamisen tuotteiden myynti ja asiakkuudet Suomessa.

Timo Palo on nimitetty aluemyyntijohtajaksi vastuualueenaan paalujen ja tukiseinärakenteiden myynti Suomessa, Veli-Matti Uotinen tekniseksi päälliköksi vastuualueenaan infrastruktuurirakentamisen tekninen asiakaspalvelu ja suunnittelijamarkkinointi Suomessa, Jukka Nirkko aluemyyntijohtajaksi vastuualueenaan RR-teräsperustusten myynti ja asiakkuudet Suomessa, Kai Kaartinen tuotannon kehitysteknikoksi, Martti Huttunen johtajaksi sidosryhmäsuhteisiin, Martti Järvenpää päälliköksi Ruukki Metalsin Suomen liiketoimintayksikössä vastuualueenaan toimituslupaustoiminnot, Matti Virolainen projekti-insinööriksi, Mikko Vihermäki projektipäälliköksi, Pia Tanskanen johtajaksi lakiosastolla, Rauno Isokoski projektipäälliköksi, Sakari Kallo Ruukki Productionin kuumavalssattujen levy- ja nauhatuotteiden johtajaksi ja Sanna Nikola mineraalituotteiden kehityspäälliköksi.

Royal at Crowne Plaza

Mikko Haakana on nimitetty Royal at Crowne Plazan ravintolapäälliköksi.

Ruokakesko

Suvi Finnilä ja Emilia Lehtonen on nimitetty tavarakaupan kodintarvikkeet -yksikköön tuotepäälliköiksi.

Sampo Pankki

Tytti Kumpulainen on nimitetty pankinjohtajaksi Helsingin Hakaniemen konttoriin, Heidi Enqvist pankinjohtajaksi Mäntsälän konttoriin, OTK Teija Kaarlela Palvelukeskuksen Pankkitakaukset-osaston osastopäälliköksi.

Scantarp

DI Heikki Kotala on nimitetty toimitusjohtajaksi.

Sesca Energy

Insinööri Jari Tyrväinen on nimitetty pääsuunnittelijaksi.

SLO

Juha-Pekka Miettinen on nimitetty Key Account Manageriksi ja Janne Ahola viestintäverkkotuotteiden tuotealuepäälliköksi.

Smilehouse

Avainasiakasjohtajaksi on nimitetty Mervi Lindqvist, ohjelmistosuunnittelijaksi Juhani Ruohotie, myyntipäälliköksi Juhani Ranta, viestintäpäälliköksi Esa Luoto, myyntipäälliköksi Seppo Laakko ja taloushallinnon assistentiksi Maija Kankkunen.

SYFO

Toimitusjohtajaksi on nimitetty Jaana Merenmies, viestinnästä ja toimistopalveluista vastaavaksi Sirpa Marttila.

Tapiola-ryhmä

Yo-merkonomi, VTS Terhi Mattila on nimitetty vakuutusasiantuntijaksi Vahinko-Tapiolan lakisääteisen tapaturmavakuutuspalvelun erikoismaksutiimiin, Sanna Koponen laskenta-asiantuntijaksi Kiinteistö-Tapiolaan, Tommi Asplund tuoteassistentiksi Tapiola Varainhodon tuotetiimiin, tradenomi Lotta Lehtinen Tapiola Varainhoidon sijoitusassistentiksi, datanomi Lassi Valkama Eläke-Tapiolaan järjestelmäsuunnittelijaksi ja tradenomi Mikko Putilin järjestelmäsuunnittelijaksi Eläke-Tapiolaan.

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  2. 2

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  3. 3

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  4. 4

   Uusi Tähtien sota -elokuva The Last Jedi on niin hyvä, että se pääsee jo lähelle alkuperäistä trilogiaa

  5. 5

   Väitteet siitä, että presidenttipari ei kutsunut Linnan juhliin kulttuuriväkeä, ovat totaalista hölynpölyä

  6. 6

   Keihäslegenda Seppo Räty palkittiin veikeällä summalla – liittyy hirmukiskaisuun

  7. 7

   Suojelupoliisi haluaa perustaa vakoilukoulun – Supo ja Puolustusvoimat tarvitsevat 130 uutta työntekijää tiedustelulakeja toteuttamaan

  8. 8

   Helsingissä rytisee nyt pelti, märkä lumi kaatanut kymmeniä puita – kolareita eri puolilla Suomea

  9. 9

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  10. 10

   Espoon ja Vantaan bussilinjoja saatetaan joutua katkaisemaan lumen takia – Espoossa yhä lähes 5 000 taloutta ilman sähköä

  11. Näytä lisää
  1. 1

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  2. 2

   Venäjä saattaa antaa Ruotsille ikävän joululahjan: Iskander-ohjuksia naapuriin – Mutta miksi ohjus­kohut hymyilyttävät Venäjän tuntevia suomalais­sotilaita?

   Tilaajille
  3. 3

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  4. 4

   Kiinalaismedia: Hurjia selfie-kuvia harrastanut mies putosi pilvenpiirtäjästä ja kuoli

  5. 5

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  6. 6

   Vuosikymmeniä paraatipaikalla polkuhintaan kirjoja myynyt antikvariaatti kaatui Helsingin kaupungin vuokran­korotuksiin – ”Olemme pelanneet tähänkin asti minimikatteella”

  7. 7

   Ensin Vantaa kaatoi tonnikaupalla lasten ruokaa roskiin, nyt kaupunkilaiset maksavat siitä miljoona euroa – ”Käsittämätön virhe”, luonnehtii poliitikko

  8. 8

   Mielikuva automarketissa ravaavasta ”prisma­perheestä” lykkää lapsen­tekoa – kolme–nelikymppisten ruuhka­vuodet pakkautuvat yhä lyhyempään jaksoon

  9. 9

   Suomalaismies vaati Googlelta 120 000 euron korvauksia henkisestä kärsimyksestä, kivusta ja särystä, mutta joutui itse maksajaksi

  10. 10

   Potilas ohjattiin päivystyksestä sydänfilmiin Vantaalla, parkkisakko mätkähti – Viranomainen tiukkana: Sakon saa anteeksi ”jos joutuu tyyliin suoraan leikkaussaliin”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Toimittaja kyykkäsi viikon ajan: asennon vaikeus ja kivistys yllättivät, muiden kummastelu ja muotikin haittasivat – lopulta käteen jäi uusi, terveellinen tapa

   Tilaajille
  6. 6

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  7. 7

   Kyykky on tämän hetken kovin hitti – Tätä Mariah Careyn kyykkyasentoa on vaikea päihittää, ja siksi fanit rakastavat sitä

  8. 8

   HS:n lukijat äänestivät suosikkinsa Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista – kärki­viisikossa säihkyviä paljetteja, upeita laahuksia ja Suomen leijonalla koristeltu housupuku

  9. 9

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  10. 10

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  11. Näytä lisää