Ura    |   nimitykset

Adecco Finland Tommi Törmälä on...

Tilaajille

Adecco Finland

Tommi Törmälä on nimitetty toimitusjohtajaksi.

Aditro

Tuija Keronen on nimitetty Aditro Groupin johtoryhmään konsultointipalvelujen johtajaksi.

Amer Sports

Jussi Siitonen on nimitetty talousjohtajaksi.

Citycon

Talousjohtaja Eero Sihvonen on nimitetty varatoimitusjohtajaksi.

Comma Group

Janne Puolakka on nimitetty Pohjois-Pohjanmaan ja Meri-Lapin alueen myyntipäälliköksi, Kitte Hamilton projektipäälliköksi, Petra Klami tapahtumakoordinaattoriksi ja Inka Itävaara myyntipäälliköksi.

Detail Agency

Master of Arts Janne Heiskanen on nimitetty Plannerksi.

Eläketurvakeskus

VTM Matti Ruotanen on nimitetty valvontaosaston osastopäälliköksi.

Empore

Sari Virkkunen on nimitetty rekrytointikonsultiksi Tampereen toimipisteeseen, Tiia Willman rekrytointikonsultiksi Helsingin toimipisteeseen ja Antti Ansas asiakkuuspäälliköksi. Ansas työskentelee Helsingin toimipisteestä käsin.

Ensto Group

Simo Lindvall on nimitetty johtajaksi vastuualueenaan laatu, kehitys ja teknologiatoiminnot Ensto-laajuisesti, Petri Sorjonen johtajaksi vastuu-alueenaan Mikkelin tehdastoiminnot, Tomi Gardemeister Enclosures and Components-liiketoiminta-alueen johtajaksi, Keijo Mäkelä Operations-toiminnoista vastaavaksi johtajaksi, Niko Helander johtajaksi vastuualueenaan logistiikka ja asiakaspalvelu Ensto-laajuisesti sekä Porvoon tehdastoiminnot.

Pekka Tiainen on nimitetty johtajaksi vastuualueenaan hankinta- ja ostotoiminnot Ensto-laajuisesti, Jari Mikkonen Enervent-yksikön johtajaksi ja Enervent Oy:n toimitusjohtajaksi.

Juha Käyrä on nimitetty myyntipäälliköksi vastuualueenaan alue- ja suunnittelijamyynti Building Technology -liiketoiminta-alueella Suomessa.

Finpro

Katariina Granqvist on nimitetty Controlleriksi, Jari Hietala Aasian alueen johtajaksi asemapaikkanaan Bangkok, Tuomo Hyysalo Lähi-idän alueen johtajaksi asemapaikkanaan Dubai, Janica Johansson markkinointikoordinaattoriksi Cleantech Finland -hankkeeseen, Matti Lehmusvaara IT System Specialistiksi, Leena Pesu seniorikonsultiksi terveydenhuolto- ja hyvinvointi toimialalle, Ilpo Sarikka Intian alueen johtajaksi asemapaikkanaan New Delhi, Outi Torniainen on nimitetty viestintä- ja markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi, Eija Tynkkynen Pekingin vientikeskuksen päälliköksi sekä Jarno Valkeapää konsultiksi palvelut-toimialalle.

Gebwell

Insinööri Mikko Ahlfors on nimetty vientijohtajaksi. MBA Janne Rahunen ostojohtajaksi, DI Heikki Hintikka tuotantojohtajaksi, LVI-insinööri Tero Pyykkö vahvistamaan kotimaan myyntiä.

Grand Casino Helsinki

IT Manageriksi on valittu tietoliikenneinsinööri Heikki Saari.

Greencarrier Finland

Niklas Bärlund on nimitetty toimitusjohtajaksi, Riia Ahvonen myyntipäälliköksi, Jan Berglund avainasiakaspäälliköksi, Markus Ahvenkoski myyntineuvottelijaksi ja Kirsi Knuuttila kehityspäälliköksi.

Halti

Toimitusjohtajaksi on nimitetty Martti Uusitalo.

Helin Matkat

Lea Simpanen on nimitetty toimitusjohtajaksi toimipaikkanaan Helsinki.

Natasha Muzaffar on nimitetty Myynti- ja tuotantovirkailijaksi.

Ilmarinen

KTM Heidi Koskinen on nimitetty sijoitushallintojohtajaksi ja yo-merkonomi Annika Lucander arvopaperihallinto-osaston osastopäälliköksi.

ISS Aviation

Jyri Ketola on nimitetty toimitusjohtajaksi.

ISS Palvelut

Kaika Korhonen on nimitetty projektijohtajaksi Kiinteistö- ja toimitilapalveluihin, Petri Salminen tuotantojohtajaksi Liiketoiminnan kehitys -yksikköön. Avainasiakkaat-yksikköön segmenttijohtajiksi on nimitetty Harri Nikander vastuualueenaan julkinen sektori ja Mika Eskola vastuualueenaan liikenne ja logistiikka.

Joensuun Tiedepuisto

KTM Ilpo Pohjola on nimitetty Asiantuntijapalvelut-yksikköön.

Jujo Thermal

Toimitusjohtajaksi on nimitetty B.Sc. (Econ.) Peter Hutton.

Karttakeskus

Mika Leivo on nimitetty liiketoimintayksikön uudeksi vetäjäksi.

Kauppalehti 121

Myyntijohtajaksi on nimitetty MBA Lauri Mähönen ja avainasiakaspäälliköksi Sonja Lipponen.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Anne Korpela on nimitetty asiakaspäälliköksi Hyvinkään konttoriin.

KJ-Kiinteistöjohto

Toimitilapäälliköksi on nimitetty ins.

Päivi Paloviita-Wendt.

KJ-Kiinteistöjohto

Kiinteistöpäälliköksi nimitetty dipl.ins.

Jan Ingelin ja kauppakeskuspäälliköksi restonomi Maria Niemi.

Konekesko

Tuoteryhmäjohtaja Anssi Westerlundilla on kokonaisvastuu vapaa-ajankoneet-yksikön Marine-liiketoiminnasta. Yamarin-tuotanto- ja tuotekehitystiimin tuotekehityspäälliköksi on nimitetty Peter Krusberg ja tuotepäälliköksi Davy Gustafsson.

Annakaisa Karlsson vastaa Yamarin-tuotannonohjauksesta ja -suunnittelusta. Yamarin-vientimyynnistä vastaavat Magnus Lindgren ja Maria Ray. Vapaa-ajankoneet-yksikön Motor-liiketoiminnasta vastaa linjajohtaja Antero Sundberg. Vapaa-ajankoneet-yksikön huolto- ja tekninen neuvonta-tiimin esimieheksi on nimitetty huoltopäällikkö Tero Karhunen, Elisa Kauria vapaa-ajankoneet-yksikön kehityspäälliköksi ja Tuija Soikkeli Konekesko Oy:n tiedotuspäälliköksi.

Lahden Alueen

Kehittämisyhtiö LAKES

LEHTI-hankkeen hankekoordinaattoriksi on nimitetty Sirpa Timonen.

Lassila & Tikanoja

Kiinteistö- ja käyttäjäpalvelut: Sanna-Leena Puntola on nimitetty KH Huoltamot -yksikön asiakaspalvelupäälliköksi. Keskitetyt toiminnot: Tytti Pulkkinen on nimitetty hankintatoimeen Sourcing Specialistiksi.

Pia Bondestam on nimitetty Yhteyskeskukseen asiakaspalvelupäälliköksi, Outi Saunamäki Teleoperaatioiden palvelupäälliköksi ja Katarina Cederlöf rekrytointipäälliköksi. Ympäristöpalvelut: Jarno Hellman on nimitetty palvelujohtajaksi, Mika Höök ympäristötuotteiden myyntineuvottelijaksi Etelä-Suomen alueelle ja Pasi Virtanen palvelujohtajaksi.

Leanware

DI Tuomas Jylhä on nimitetty Software Specialistiksi Logistics Systems -yksikköön.

M-Brain

KTM Taru-Maija Ruuskanen on nimitetty markkinointipäälliköksi ja Nalle Karhunen myyntipäälliköksi.

Mainostoimisto

Linnunrata

Hallituksen puheenjohtaja on MBA Kati Tammivuori.

Hanna Autio on nimitetty toimitusjohtajaksi.

Market-Visio

Liiketoimintayksiköiden johtajina toimivat Suomessa Petri Tuominen (End User Business) ja Tero Lausala (Vendor Business).

Saija Ahlgren toimii analyytikkona ja tulee lisäksi osallistumaan ohjelmisto- ja IT-palvelualueen työhön.

Mediamaisteri Group

Insinööri Pia Huitti on aloittanut asiakastiimissä projektivastaavan tehtävissä. Konsernihallinnossa on aloittanut tradenomi, hallintotieteiden yo Henri Seppänen liiketoiminnan ja viestinnän suunnittelijan tehtävissä.

MT-Huolto

Toimitusjohtajaksi on nimitetty insinööri Pertti Laine.

MTT

Uudeksi tutkimusjohtajaksi on nimitetty FT, MBA Anu Harkin.

MTV MEDIA

Internet- ja kuluttajaliiketoimintaan on nimitetty maksu-tv-osastolle markkinointiassistentiksi tradenomi Jaana Santanen ja markkinointiin MTV3 Kanavapaketin markkinointisuunnittelijan äitiyslomasijaiseksi tradenomi Hanna Isohanni-Nikula.

Ulkomaisten ohjelmien käsittelyyn on nimitetty filmitoimittajaksi fil.yo Aija Ronkainen ja kääntäjä-toimittajaksi.

FM Tarja Sahlstén.

Muutostaito

KM Minna Laine on nimitetty myyntipäälliköksi ja KM Saara Remes partneriksi ja johtavaksi konsultiksi.

NCC-yhtiöt

DI Ville Jokela on nimitetty NCC Housing Baltia ja Pietari -tulosyksikön Baltian alueesta vastaavaksi johtajaksi.

Nordea Pankki Suomi

Tradenomi Kari Lind on nimitetty Vantaa-Tikkurilan konttorin henkilöasiakassektorista vastaavaksi johtajaksi.

Onninen

Pasi Happonen on nimitetty sähkötuotteiden tekniseksi myyjäksi Urakoitsijat-yksikköön Etelä-Suomen myyntialueelle ja Mikko Kavén LVI-tuotteiden Express-myyjäksi Urakoitsijat-yksikön Etelä-Suomen myyntialueelle.

Oy Cision Finland Ab

Anu Parviainen on nimitetty Account Manageriksi ja Anna-Maria Nurminen myyntineuvottelijaksi.

Oy VR-Rata Ab

Insinööri Petri Nevanperä on nimetty tarjouspäällikön sekä turvallisuus-, laatu- ja ympäristövastaavan tehtäviin Pohjois-Suomen alueyksikköön ja rakennusmestari Jooel Juntunen projektipäälliköksi Pohjois-Suomen alueyksikköön.

Pohjois-Pohjanmaan

TE-keskus

Työ kotoutumisen välineenä -hankkeen projektipäällikkönä on aloittanut VT Sari Leppäluoto. Sosionomi Erja Leppälä on aloittanut Välityömarkkinoiden kehittäminen -hankkeessa projektikoordinaattorina. Innovaatiot ja kansainvälinen liiketoiminta -vastuualueella asiantuntijana on aloittanut FM Juha Pulkkinen. KTM Petri Saravesi on aloittanut yrityskehityksen asiantuntijana. Insinööri Jari Lehto on nimitetty maaseutu ja energia vastuualueelle maaseudun rakentamisen asiantuntijaksi. Rakennerahastoyksikön sihteeriksi on nimitetty HSO-sihteeri Hanna Hiltunen.

PricewaterhouseCoopers

KTM Kaisa Heikkinen on nimitetty markkinointi- ja viestintäjohtajaksi.

Pöyry CM

Insinööri Hanna Keskimäki on nimitetty infratoimialalle projekti-insinööriksi ja insinööri Petri Heino projektipäälliköksi Tampereelle sekä louhinta- ja maanrakennusteknikko Pekka Lindqvist rakennustöiden valvojaksi Kouvolaan.

Pöyry Environment

Kimmo Kautto on nimitetty toimialapäälliköksi Jyväskylään ja Pentti Elias asiantuntijaksi Vantaalle.

Pöyry Infra

DI Risto Ollila on nimitetty siltaosaston osastopäälliköksi 1.11.2009 alkaen. TkT Leena Korkiala-Tanttu on nimitetty geoteknisen suunnittelun tiimipäälliköksi, Päivi Ristimäki siltaosaston suunnitteluassistentiksi ja TkT Jarkko Rantala logistiikan asiantuntijaksi.

Raha-automaattiyhdistys

YTM Asko Hiltunen ja FM Arto Pohjamo on nimitetty tarkastajiksi avustusosastolle.

Raisio

FT Merja Lämsä on nimitetty kehityspäälliköksi ja FM Kaisa Kosonen asiantuntijakemistiksi kasviöljyjen jatkojalostuksen kehitysyksikköön.

Ramboll Finland

Suunnittelijoina Infra-toimialalla ovat aloittaneet Markus Helelä Espoossa ja Matti Jussila Oulussa.

Jukka Kallio on nimitetty projektipäälliköksi Talo-toimialalle Porissa.

Nita Korhonen on aloittanut konsulttina Management Consultingissa Espoossa ja Ari Taina projektipäällikkönä Infra-toimialalla Kouvolassa.

Rastor

Tradenomi Sirpa Väänänen on nimitetty markkinointisuunnittelijaksi Helsingin yksikköön ja Jaana Tawast koulutuskoordinaattoriksi Rastorin Helsingin yksikköön autoalan ja myynnin koulutuksiin.

Erkki Piisang on nimitetty johtajaksi Viron yksikköön, myyntijohtaja Marko Sarén asiakkuusjohtajaksi Helsingin yksikköön, KM Hanne Paila kehityspäälliköksi Helsingin yksikön tutkintotoimistoon, KM Nina Heiskanen kehityspäälliköksi Helsingin yksikön tutkintotoimistoon. KM Reetta Koski on nimitetty koulutussuunnittelijaksi Helsingin yksikköön tuotekehittäjän koulutuksiin ja matkailumerkonomi Natalia Smith aulapäällikön tehtäviin Helsingin yksikköön.

Rentokil Initial

Dennis Willesen on nimitetty Pohjoismaiden toimitusjohtajaksi ja Harri Siukosaari Suomen Rentokil Initialin toimitusjohtajaksi.

Ruokakesko

Petri Kananen on nimitetty pääkaupunkiseudun K-citymarket -kauppiaiden aluepäälliköksi.

sanofi-aventis

LT, sisätautien erikoislääkäri Jarmo Kaukua on nimitetty lääketieteelliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

SGN Group

Piia Nurminen on nimitetty asiakasrahoituspäälliköksi.

Smartum

Tietohallintojohtajaksi on nimitetty Aki Peiju.

Sodexo

YM Aino Pajukangas on nimitetty viestintäpäälliköksi.

Sofia

Pankki

Sijoitustutkimukseen on nimitetty Paavo Ahonen osakeanalyytikoksi, arvopaperivälitykseen Pia Hoffrén osake- ja johdannaismeklariksi, sijoitustoimintoon Jukka Ukkonen analyytikoksi sekä Riina Välimäki back office -toimihenkilöksi. Turun konttoriin sijoituspäälliköiksi on nimitetty Christian Holmqvist ja Timo Moilanen.

Starkki

KTM Esa Yli-Maunula on nimitetty CFO/talousjohtajaksi ja hän toimii myös johtoryhmän jäsenenä.

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  2. 2

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  3. 3

   Edis Tatli kohtaa EM-ottelussa Francesco Pateran – HS seuraa, ottelu käynnissä

  4. 4

   Väitteet siitä, että presidenttipari ei kutsunut Linnan juhliin kulttuuriväkeä, ovat totaalista hölynpölyä

  5. 5

   Uusi Tähtien sota -elokuva The Last Jedi on niin hyvä, että se pääsee jo lähelle alkuperäistä trilogiaa

  6. 6

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  7. 7

   Egyptiläinen laulajatar söi musiikkivideolla banaania alusvaatteissaan – tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan siveettömyydestä

  8. 8

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  9. 9

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  10. 10

   Suojelupoliisi haluaa perustaa vakoilukoulun – Supo ja Puolustusvoimat tarvitsevat 130 uutta työntekijää tiedustelulakeja toteuttamaan

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  3. 3

   Venäjä saattaa antaa Ruotsille ikävän joululahjan: Iskander-ohjuksia naapuriin – Mutta miksi ohjus­kohut hymyilyttävät Venäjän tuntevia suomalais­sotilaita?

   Tilaajille
  4. 4

   Kiinalaismedia: Hurjia selfie-kuvia harrastanut mies putosi pilvenpiirtäjästä ja kuoli

  5. 5

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  6. 6

   Vuosikymmeniä paraatipaikalla polkuhintaan kirjoja myynyt antikvariaatti kaatui Helsingin kaupungin vuokran­korotuksiin – ”Olemme pelanneet tähänkin asti minimikatteella”

  7. 7

   Ensin Vantaa kaatoi tonnikaupalla lasten ruokaa roskiin, nyt kaupunkilaiset maksavat siitä miljoona euroa – ”Käsittämätön virhe”, luonnehtii poliitikko

  8. 8

   Mielikuva automarketissa ravaavasta ”prisma­perheestä” lykkää lapsen­tekoa – kolme–nelikymppisten ruuhka­vuodet pakkautuvat yhä lyhyempään jaksoon

  9. 9

   Suomalaismies vaati Googlelta 120 000 euron korvauksia henkisestä kärsimyksestä, kivusta ja särystä, mutta joutui itse maksajaksi

  10. 10

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Toimittaja kyykkäsi viikon ajan: asennon vaikeus ja kivistys yllättivät, muiden kummastelu ja muotikin haittasivat – lopulta käteen jäi uusi, terveellinen tapa

   Tilaajille
  6. 6

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  7. 7

   Kyykky on tämän hetken kovin hitti – Tätä Mariah Careyn kyykkyasentoa on vaikea päihittää, ja siksi fanit rakastavat sitä

  8. 8

   HS:n lukijat äänestivät suosikkinsa Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista – kärki­viisikossa säihkyviä paljetteja, upeita laahuksia ja Suomen leijonalla koristeltu housupuku

  9. 9

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  10. 10

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  11. Näytä lisää