Ura    |   nimitykset

Anemo Toimitusjohtajana on aloittanut...

Tilaajille

Anemo

Toimitusjohtajana on aloittanut Heikki Ala-Juusela.

Chilit

Jukka-Pekka Laurila on nimitetty hallituksen puheenjohtajaksi ja Kai Airio Systems Consultantiksi.

Finpro

Strategia ja ennakointi -yksikössä Foresight Specialisteiksi on nimitetty Sanni Aarnioja Ison-Britannian-vientikeskuksessa Lontoossa ja Ulrika Björkstam Helsingissä.

Niko Herlin on nimitetty Foresight-tiimin vetäjäksi, Elina Hiltunen Senior Foresight Specialistiksi ja Virpi Vaittinen Foresight Specialistiksi.

Maarit Nevalainen on nimitetty markkinointipäälliköksi Viestintä ja markkinointi -yksikköön.

Fujitsu Services

DI Mikko Lampinen on nimitetty henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Helkama-Auto

Tapani Funke on nimitetty toimitusjohtajaksi, Joni Korhonen Skoda-myyntijohtajaksi ja Petri Gesterberg Skoda-tuotepäälliköksi.

Helsingin Messut

Wanha Satama

BEHM Maarit Vesanto on nimitetty Wanhan Sataman toimitusjohtajaksi.

Henkilövalmennus Suomi

Jarmo Laitinen ja Jouni Oksanen on nimitetty Senior partnereiksi, Tony Kilponen toimitusjohtajaksi ja Kyösti Karlstedt partneriksi.

IMS Talent

DI Pekka Bollström on aloittanut Senior Consultant -tehtävässä.

Inchcape Motors Finland

Markku Riekkola on nimitetty jälkimarkkinointijohtajaksi, Tero Kerkelä Mazda, Jaguar & Land Rover jälkimarkkinointipäälliköksi, Aki Kaukola Autologistiikan asiakaspalvelupäälliköksi ja Janne Vainio Mazda kenttäpäälliköksi.

JCDecaux Finland

KTM Laine Spellman on nimetty markkinointipäälliköksi, KTM Aki Kauppinen myyntiryhmäpäälliköksi ja datanomi Timo Kummala asiakkuuspäälliköksi.

Kansaneläkelaitos

YTM Pekka Launonen on nimitetty ryhmäpäälliköksi sisäisen tarkastukseen, sosionomi Tarja Tolonen suunnittelijaksi eläke- ja toimeentuloturva-osastolle, psykiatrian erikoislääkäri Päivi Räsänen kuntoutuksen asiantuntijalääkäriksi terveysosastolle, VTM Hanna-Mari Heinonen tutkijaksi tutkimusosastolle, KTM Sirpa Karvonen suunnittelijaksi henkilöstöosastolle, FM Carola Grönholm ylikielenkääntäjäksi hallinto-osastolle, ekonomi Kaarina Valtola-Himanen pääsuunnittelijaksi eläke- ja toimeentuloturva-osastolle, FL Reeta Kuuskoski erikoissuunnittelijaksi tietohallinto-osastolle. Suunnittelijoiksi tietohallinto-osastolle on nimitetty tradenomi Anna Sirkjärvi, KTM Noora Kanerva, sosionomi Maija Kylmälahti ja yo-merkonomi Arja Kynnäs. YTM Kirsi Raittinen on nimitetty toimistonjohtajaksi Lempäälän toimistoon, YTM Anne Tolonen toimistonjohtajaksi Lounais-Suomen perintäyksikköön Tampereelle, OTM Anni Lajunen lakimieheksi Opintotukikeskukseen Jyväskylään, OTM Tiina Forsten lakimieheksi Satakunnan vakuutuspiiriin Poriin, proviisori Sisko Lampela proviisoriksi Pohjois-Suomen aluekeskukseen Ouluun, HTM Sari Juntura-Kangas suunnittelijaksi Pohjois-Suomen aluekeskukseen Ouluun ja OTK Ulla-Maija Pöhö lakimieheksi Kelan Pohjois-Suomen aluekeskukseen Ouluun.

Kiilto Family

KTM Ville Kenttä on nimitetty ICT-projektipäälliköksi ja KTM Toni Moisio Business Controlleriksi.

Kiilto

Tradenomi Tuomas Luokkanen on nimitetty rakennustarvikkeiden myyntiedustajaksi Pohjois-Suomen alueelle.

Kingspan

Rakennusinsinööri Kim Nylund on nimitetty Country Manageriksi.

Kopio Niini

Anna-Riitta Kallinen on nimitetty tuotepäälliköksi rakennuspiirustuspalveluille.

Kuusakoski

DI Petri Halonen on nimitetty Uudet liiketoiminnot -liiketoiminta-alueen johtajaksi Espooseen.

Lahti Energia

Käyttötalousinsinööriksi on nimitetty DI Joonas Kaasalainen, kunnossapitomestariksi teknikko Osmo Niskanen, turvallisuusinsinööriksi KYVO 2-projektiin insinööri Pasi Karttunen, voimalaitostyöntekijäksi voimalaitoksen käyttäjä Petri Laine, käyttömieheksi Heinolan voimalaitokselle alikonemestari Kimmo Wilenius, asennusvalvojaksi KYVO 2-projektiin koneinsinööri Seppo Tamminen, kunnossapidon kehitysinsinööriksi DI Markus Nurmiainen, koneasentajaksi levyseppä Ismo Uusivuori ja taloushallinnon asiantuntijaksi tradenomi Anna-Liisa Gullstén.

Lappeenrannan

teknillinen yliopisto

FM Julia Vauterin on nimitetty teknillisen tiedekunnan kansainvälisten asioiden johtajaksi.

LE-Sähköverkko

Yleissuunnittelijaksi on nimitetty DI Antti Rautiainen.

Lemminkäinen Talo

Mia Ojanen on nimitetty toimitilojen asiakkuusjohtajaksi, Hannele Laine asuntojen asiakkuusjohtajaksi, Hannu Anttonen korjausrakentamisen johtajaksi, Esa Kemppainen johtajaksi konserniyhteistyöhön, Mauri Tilli johtajaksi kehitystoimintoihin ja Jouni Hyötylä hankintajohtajaksi.

Mainoskenttä

Toimitusjohtajaksi on valittu VTM Ville Lehtinen.

Mainostoimisto Tasku

Petteri Kakkola on nimitetty johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Map Suomi

Insinööri Mika Pöllänen on nimitetty liiketoimintapäälliköksi Pakkaus & VisCom -liiketoiminta-alueille ja Seija Rissanen myyntipäälliköksi Pakkaus-liiketoiminta-alueelle.

Merlin Systems

Datanomi Leif Forsman on nimitetty järjestelmäasiantuntijaksi, tuotantotalousinsinööri Antti Harjuoja myyntipäälliköksi, tradenomi Heini-Marja Kannisto tukikonsultiksi asiakastukeen, tradenomi Heidi Kärnä asiakasvastaavaksi palvelupäälliköksi, insinööri Jukka Laitinen tukikonsultiksi asiakastukeen, tradenomi Mikko Lehmus tukikonsultiksi asiakastukeen, KTM Marjo-Riitta Mustonen vastaamaan tuotehallinnasta nimikkeellä ratkaisupäällikkö ja insinööri (B.Sc) Olli Tervo projektipäälliköksi.

Metsäkustannus

FT Outi Karemaa on nimitetty toimitusjohtajaksi ja YM Eliisa Kallioniemi Metsälehden ja Metsälehti Makasiinin päätoimittajaksi.

Metsäteollisuus

MMM Aila Janatuinen, DI Alina Ruonala-Lindgren ja FL Jouni Valtanen on nimitetty Liiketoiminta ja innovaatiot -sektorin toimialapäälliköiksi ja MTI Paula Pesonen tiedontuotantopäälliköksi.

Nanso Group

KTM Jussi Tolvanen on nimitetty myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi ja tradenomi Meja Hynynen markkinointisuunnittelijaksi ja tiimiesimieheksi.

Operaria

Partnereiksi on kutsuttu ekonomi Paula Peltolin ja MBA Markus Fabricius, TTM Ulla Partanen jatkaa liikkeenjohdon konsulttina.

Forbo Adhesives Nordic

Kari Ämmälä on nimitetty tehtävään Sales Director Nordic, Matti Tuukkanen Controller, Marketta Pärssinen Head of Bookkeeping, Barita Martonen Customer Manager, Sami Rosenström Sales Manager ja Jan Sukanen Sales Manager Assembly Nordic.

Suomen Lyyra

Toimitusjohtajaksi on valittu Sallamaari Repo.

Polytypos

Paulus Palomurto on nimitetty myyntijohtajaksi.

Proffice Finland

KTM Visa Vainiola on nimitetty vt toimitusjohtajaksi.

Profita Management

Sijoitusjohtajaksi on kutsuttu KTM, OTK Miikka Laine.

Rakennustoimisto Rasto

Rakennusinsinööri, FMA Ari Laasonen on nimitetty osastonjohtajaksi kustannuslaskenta- ja hankintayksikköön Rakla

Tahvo Sutela on nimitetty teknologiajohtajaksi.

Royal Canin Finland

Kirsi Haavikkoaho on nimitetty asiakaspalvelupäälliköksi, Sini Kokkonen eläinlääkärituotteiden tuotespesialistiksi ja Elli Holappa petshop-tuotteiden avainasiakaspäälliköksi.

Sampo Pankki

VT Pauliina Laine on nimitetty verolakimieheksi Lakiasiat ja Compliance -yksikköön.

Sanoma

KTM Sirpa Louhevirta on nimitetty rahoitusjohtajaksi.

SATO

Kirsi Jokela on nimitetty myyntineuvottelijaksi Vuokraukseen ja myyntiin Oulun toimipisteeseen.

Siemens IT

Solutions and Services

Timo Knuutila on nimitetty toimitusjohtajaksi, Jan Kritz Ulkoistuspalvelut-liiketoiminnosta vastaavaksi johtajaksi, Sami Karkkila myyntijohtajaksi, Tiina Heiniö talousjohtajaksi ja Hellevi Kaisanlahti Konsultointipalvelut-liiketoiminnosta vastaavaksi johtajaksi.

Skanska Infra

Tero Mäkirintala on nimitetty turvallisuuspäälliköksi.

Skanska

Valtiotieteiden maisteri Hanna Karppi on nimitetty Pohjoismaisen hankintayksikön viestintäpäälliköksi.

Skanska Talonrakennus

LVI-insinööri Tomi Mainola on nimitetty projektipäälliköksi Etelä-Suomen Korjausrakentaminen ja talotekniikka -yksikköön Helsinkiin. Insinööri Jorma Ikäheimo on nimitetty projektimyynnin ja valaistuksen tukkumyyjäksi Vantaan myyntikonttoriin ja insinööri Tuomas Juvonen tuotepäälliköksi Sähkönjakelu- ja televerkkojen tuotealueelle.

SongHi Entertainment

Jori Virtanen on värvätty Head of Community Managementiksi ja Thomas Westerberg Director of Global Sales -rooliin.

Suomen 3M

Pohjoismaisten tytäryritysten toimitusjohtajaksi on nimitetty Lars Hanseid asemapaikkanaan Oslo ja tietohallintopäälliköksi Pär Björklöf asemapaikkanaan Espoo.

Tomi Merikallio on nimitetty Teollisuus- ja autotuotteiden, Turvallisuus- ja henkilösuojaustuotteiden sekä Kiinteistönsuojaus- ja hoitotuotteiden myynti- ja markkinointijohtajaksi vastuualueenaan Suomi ja asemapaikkanaan Espoo.

Suomen Tietotoimisto

STT-Lehtikuvan viestintäpalvelujen liiketoimintapäälliköksi on nimetty Mika Roman, mediapalveluiden liiketoimintapäälliköksi Pasi Joronen, uutiskuvatoiminnan esimieheksi Panu Tuunala, uutiskuvatoiminnan varaesimieheksi Piia Kiviniemi, kuvatuottajaksi ja kuvakehityspäälliköksi Harri Juutilainen ja tuoteryhmäpäälliköksi Pihla Lehmusjoki.

Tammer Diesel

DI Esa Eklund on nimitetty toimitusjohtajaksi.

Tieto-Tapiola

Timo Hyvönen on nimitetty Teknologia- ja tuotantojohtajaksi Teknologia- ja tuotantopalvelut -yksikköön, Minna Mäkeläinen Asiantuntijapankki-yksikön suunnittelupäälliköksi, Timo Eskonen Kehittämispalvelut Yhtiöryhmä -yksikön suunnittelupäälliköksi, Petteri Hult Kehittämispalvelut PSS -yksikön suunnittelupäälliköksi, Minna Lamminjoki laatupäälliköksi Laadun kehittäminen -yksikköön, Teppo Weckman kehityspäälliköksi Teknologiapalvelut-yksikköön ja Maija Karhunen Henkilöstöpalvelut-yksikköön kehityspäälliköksi.

TÜV NORD Finland

Olli Virtanen on nimitetty TÜV NORD Finland Oy:n, TÜV NORD Testing Oy:n ja TÜV NORD Eesti Oü:n toimitusjohtajaksi.

UB Omaisuudenhoito

Jukka Kariluoto on nimitetty yksityispankkiiriksi, FM Patrik Haglund yksityispankkiiriksi, FM Bettina Löfhjelm markkinointikoordinaattoriksi, BSc (econ) Antti Koskela arvonlaskijaksi, OTK Henri Korhonen toimitusjohtajaksi ja Lasse Hafrén arvonlaskijaksi.

UB Securities -konserni

OTM Saila Soljasalo on nimitetty lakimieheksi.

Vaadin

Jens Jansson ja Thomas Mattsson on nimitetty projektipäälliköiksi ja Peter Lehto ohjelmistosuunnittelijaksi.

Vahanen-yhtiöt

MMM Milja Vepsäläinen on nimitetty Environmentiin projektipäälliköksi, ins.

Katariina Rauhala ja ins.

Paula Wuokko Environmentiin ympäristösuunnittelijaksi, ins.

Jouko Savela putkistojen kuntotutkimuksen tuotepäälliköksi, DI Mika Oikari vanhemmaksi asiantuntijaksi ja yo-merkonomi Marjo Nieminen johdon assistentiksi.

Vertex Systems

Panu Outinen nimitetty kehityspäälliköksi, DI Heikki Hassinen sovellusasiantuntijaksi rakennus-tuoteryhmään, DI Heikki Käsnänen ohjelmisto- suunnittelijaksi mekaniikka-tuoteryhmään ja DI Pertti Ahvenniemi laitossuunnitteluohjelmiston tuotepäälliköksi. M.Sc.

Jouni Kyllönen on siirtynyt Saksan ja Puolan markkina-alueeen Area Manageriksi ja B.Sc.

Gareth Collier UK:n Branch Manageriksi.

Viestilehdet

Aino Puttonen on nimitetty Aarre-lehden Art directoriksi.

WSP Finland

Helsinkiin on nimitetty rakennuspiirtäjä Risto-Matti Saarikallio CAD-suunnitteluassistentiksi talonrakennustoimialalle, DI Jari Niskanen Katu- ja alueyksikön päälliköksi, teollinen muotoilija Simon Örnberg avustavaksi suunnittelijaksi Design Studioon ja DI, medianomi Pirjetta Atva graafiseksi suunnittelijaksi Design Studioon.

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  3. 3

   Walesilainen lammasfarmari äänesti brexitin puolesta, mutta nyt EU-ero vaarantaa koko elämäntyön: ”En koskaan halunnut kovaa brexitiä”

  4. 4

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  5. 5

   Espoo varautuu ongelmiin: Liikennekaaos uhkaa tammikuussa, kun länsimetron liityntäliikenne käynnistyy

  6. 6

   Ihminen tarttuu herkkuihin, kun elämä kaatuu päälle – ”Tunnesyöminen” on yleinen ilmiö, mutta sen voi saada kuriin yksinkertaisilla keinoilla

   Tilaajille
  7. 7

   Egyptiläinen laulajatar söi musiikkivideolla banaania alusvaatteissaan – tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan siveettömyydestä

  8. 8

   Sääongelmat jatkuvat Helsinki-Vantaan lentokentällä: Finnairin mukaan viivästykset ovat todennäköisiä vielä keskiviikkona

  9. 9

   "Häirintää on todella runsain mitoin", sanoo Rakennusliiton puheenjohtaja – Nyt kymmenen eri alojen vaikuttajaa kertoo, miten he aikovat puuttua seksuaaliseen häirintään

   Tilaajille
  10. 10

   Pitkittynyt stressi syö parisuhdetta, kun kotona ei osata tehdä enää muuta kuin riidellä – Onneksi tulehtunutta tilannetta voi hoitaa

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  3. 3

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  4. 4

   Venäjä saattaa antaa Ruotsille ikävän joululahjan: Iskander-ohjuksia naapuriin – Mutta miksi ohjus­kohut hymyilyttävät Venäjän tuntevia suomalais­sotilaita?

   Tilaajille
  5. 5

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  6. 6

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  7. 7

   Vuosikymmeniä paraatipaikalla polkuhintaan kirjoja myynyt antikvariaatti kaatui Helsingin kaupungin vuokran­korotuksiin – ”Olemme pelanneet tähänkin asti minimikatteella”

  8. 8

   Ensin Vantaa kaatoi tonnikaupalla lasten ruokaa roskiin, nyt kaupunkilaiset maksavat siitä miljoona euroa – ”Käsittämätön virhe”, luonnehtii poliitikko

  9. 9

   Mielikuva automarketissa ravaavasta ”prisma­perheestä” lykkää lapsen­tekoa – kolme–nelikymppisten ruuhka­vuodet pakkautuvat yhä lyhyempään jaksoon

  10. 10

   Suomalaismies vaati Googlelta 120 000 euron korvauksia henkisestä kärsimyksestä, kivusta ja särystä, mutta joutui itse maksajaksi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  6. 6

   HS:n lukijat äänestivät suosikkinsa Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista – kärki­viisikossa säihkyviä paljetteja, upeita laahuksia ja Suomen leijonalla koristeltu housupuku

  7. 7

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  8. 8

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  9. 9

   Järjestäjän Facebook-kirjoitus osoittaa: Töölöntorin alpakka­tapahtumalla haluttiin viedä huomio pois 612-kulkueesta ja saada se siirtymään muualle

  10. 10

   Toimittaja kyykkäsi viikon ajan: asennon vaikeus ja kivistys yllättivät, muiden kummastelu ja muotikin haittasivat – lopulta käteen jäi uusi, terveellinen tapa

   Tilaajille
  11. Näytä lisää