Ensin insinööristä tuli myynti­mies, ja nyt Kristian Keskitalo, 30, on perustanut oman laki­toimiston – Asian­tuntija kertoo vinkit uran­vaihtoa miettivälle - Ura | HS.fi
Ura

Ensin insinööristä tuli myynti­mies, ja nyt Kristian Keskitalo, 30, on perustanut oman laki­toimiston – Asian­tuntija kertoo vinkit uran­vaihtoa miettivälle

Kristian Keskitalo valmistui ensin elektroniikkainsinööriksi, mutta hänestä tuli myyntimies, yrittäjä ja lopulta juristi. Uudelle alalle voi hypätä paitsi opiskelemalla uuden tutkinnon, myös jalostamalla jo kertynyttä osaamista.

Tilaajille

Kristian Keskitalo opiskeli alkujaan elektroniikkainsinööriksi, mutta päätyi myyntitöihin ja yrittäjäksi. Nyt hän on tuore juristi. ”En ole halunnut miettiä niinkään sitä, pystynkö johonkin, vaan riittääkö motivaationi.”

Julkaistu: 8.4.2018 2:00, Päivitetty 9.4.2018 6:37

Kristian Keskitalo istui työpisteellään. Edessä oli tietokone, päässä kuulokkeet ja mikrofoni. Kohta hän valitsisi numeron.

Ajatus vieraille soittamisesta ei houkutellut yhtään. Se tuntui Keskitalosta päinvastoin kammottavalta. Ei hänestä, perusinsinööristä, olisi siihen, vaikka hän muuten tulikin hyvin toimeen ihmisten kanssa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luetuimmat - Ura

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat