”Se, joka tekee eniten virheitä, voittaa” – Suomalaiset eivät uskalla epäonnistua, sanovat menestyneet yritysjohtajat ja kertovat esimerkin, joka säästi tuhansia ihmishenkiä - Ura | HS.fi
Ura

”Se, joka tekee eniten virheitä, voittaa” – Suomalaiset eivät uskalla epäonnistua, sanovat menestyneet yritysjohtajat ja kertovat esimerkin, joka säästi tuhansia ihmishenkiä

Menestyneiden yritysjohtajien Mikko Kuitusen ja Mika Sutisen mielestä se, joka uskaltaa tehdä eniten virheitä, onnistuu parhaiten.

Tilaajille

Mikko Kuitunen (vas.) ja Mika Sutinen kirjoittivat kirjan mokista. Kuitusen mukaan moka ja sen salliminen on organisaatiolle investointi, jolle pitäisi saada tuotto. ”Se voi parhaimmillaan olla oivallus tai oppi, joka edesauttaa kehittymistä.”

Julkaistu: 27.5.2018 2:00, Päivitetty 29.5.2018 6:03

Virheistä kannattaa oppia, sanovat Mikko Kuitunen ja Mika Sutinen.

Mikko Kuitunen on ohjelmistoyhtiö Vincitin perustaja ja kesäkuun alusta jälleen myös firman toimitusjohtaja. Vuoden liikemieheksi viime vuonna valittu Mika Sutinen johti puolestaan pitkään lemmikkieläintarvikeketju Mustia ja Mirriä -ketjua, kunnes hyppäsi hallitusammattilaiseksi.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luetuimmat - Ura

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat