Maiju Talvisto on Flow-festivaalin menestyvä tuottaja, mutta suku­puolesta hänelle ei ole koskaan ollut hyötyä - Ura | HS.fi

Maiju Talvisto on Flow-festivaalin menestyvä tuottaja, mutta suku­puolesta hänelle ei ole koskaan ollut hyötyä

Maiju Talviston tehtävä on huolehtia siitä, että Flow Festivalin artistit pysyvät tyytyväisinä. Todellista draamaa ovat kuitenkin aiheuttaneet luonnonvoimat.

Tilaajille

”Kyllä minä stressaan, paljonkin, mutta stressinsietokykyni on hyvä. Ei tätä muuten jaksaisi, jos ei saisi siitä nautintoa”, Maiju Talvisto sanoo.­

4.8.2019 2:00 | Päivitetty 5.8.2019 8:20

Perjantaina 9. elokuuta kymmenettuhannet ihmiset aloittanevat rentoutumisen jo hyvissä ajoin päivällä, sillä silloin Helsingissä alkaa Flow Festival.

Maiju Talviston Flow-perjantai on erilainen. Se menee suurin piirtein näin: Hän lähtee raitiovaunulla aamulla festivaali­alueelle. Puhelin alkaa usein soida jo matkalla. Jonkun lento on myöhässä, ja Talvisto alkaa järjestää kuljetuksia uudestaan. Joku artisti, jonka ei pitänyt vielä olla paikalla, onkin jo paikalla ja täytyy rientää artistin luo. Joku pyytää lisää ilmaislippuja ja jossain on väärän merkkinen vodkapullo, joka vielä eilen oli se, jonka artisti halusi.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Ura