Pomon mielestä millenniaali kukkoilee ja vaatii koko ajan palautetta, vaikka kyse on halusta kehittyä – Asiantuntijat kertovat, miten sukupolvet ymmärtäisivät toisiaan - Ura | HS.fi

Pomon mielestä millenniaali kukkoilee ja vaatii koko ajan palautetta, vaikka kyse on halusta kehittyä – Asiantuntijat kertovat, miten sukupolvet ymmärtäisivät toisiaan

Millenniaalien sukupolvi täyttää jo puolet kaikista työpaikoista. Karoliina ja Atte Mellanen selvittivät, miten millenniaaleja pitäisi johtaa ja mitä he toivovat uraltaan – ja miten millenniaalien itsensä kannattaisi työelämään suhtautua.

Pariskunta Atte ja Karoliina Mellasen mielestä millenniaaleja voi myös kritisoida. Esimerkiksi siitä, että he ovat usein innokkaampia tekemään kuin pyytämään neuvoa.

1.6.2020 2:00 | Päivitetty 1.6.2020 7:39

Yrityksellä oli ongelma. Monissa tehtävissä kävi kova tuuli ja ihmisiä lähti pois. Käynnissä oli strategian muutos ja sukupolvenvaihdos, eivätkä irtisanoutumiset helpottaneet tilannetta.

Diplomi-insinööri Atte Mellanen keskusteli hankalasta tilanteesta esimiehensä kanssa. Esimies kysyi Mellaselta – millenniaalilta – neuvoa nuorten työntekijöiden sitouttamiseen ja johtamiseen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat