Wahlström Euroopan mestariksi – käsi murtui kesken ottelun - Urheilu | HS.fi

Wahlström Euroopan mestariksi – käsi murtui kesken ottelun

Eva Wahlström on voittanut ammattinyrkkeilyn naisten ylemmän höyhensarjan EM-tittelin. Wahlström kukisti Unkarin Agota Ilkon kymmeneräisessä ottelussa kaikin tuomariäänin.

Tilaajille

Eva Wahlström (oik.) ja Unkarin Agota Ilko iskevät Boxing Night ammattinyrkkeilyillan naisten avoimen ylemmän höyhensarjan EM-titteliottelussa Espoossa.­

31.3.2012 23:03 | Päivitetty 1.4.2012 9:39

Ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström iski naisten ylemmän höyhensarjan ylivoimaiseksi Euroopan mestariksi lauantaina Espoossa, mutta antoi herkän puolensa näkyä heti iskujenvaihdon jälkeen. Tunteet pääsivät valloilleen ottelun jälkeen. "Haluan päästä poikani viereen nukkumaan. En ole nähnyt häntä kolmeen päivään", Euroopan mestari sanoi. Loviisan lahja Wahlström, on tunnettu kovana harjoittelijana. Hän sanoikin, ettei uran ensimmäinen 10-eräinen ottelu Unkarin Agota Ilkoa vastaan tuntunut oikeastaan missään. Heti ottelun jälkeen hän kuitenkin arveli, että oikea käsi vioittui iskujenvaihdossa. Nauravainen ja iloinen Wahlström myönsi, että otteleminen innokkaan ja häntä suuresti kannustavan yleisön edessä Espoon Areenassa oli mahtavaa. "En ole ikinä kuullut ja tuntenut, että jengi olisi noin hyvin mukana." Wahlström oli parempi kaikissa kymmenessä erässä. Hän on Suomen kuudes Euroopan mestari ammattinyrkkeilyssä, mutta ensimmäinen suomalainen naisnyrkkeilijä EM-voittajana. Hän otti avoinna olleen tittelin ja mestaruusvyön. Hän nautti suuresti ottelustaan, jopa niin, että välillä kehässä nauratti, kun kaikki meni kohdalleen. "Minulla oli kevyt ja itsevarma olo kehään noustessani."

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat

Luetuimmat - Urheilu