Ruhtinas jakaa palkinnot - Urheilu | HS.fi

Ruhtinas jakaa palkinnot

Palkintojen jako kruunaa Monacon GP:n. Pokaalit ojentaa perinteisesti Monacon ruhtinas, Albert II. Itsekin kovana urheilumiehenä tunnetusta Albertista tuli ruhtinas isänsä Rainier III jälkeen vuonna 2005. Perinteisesi Monacon GP on myös filmitähtien ja miljonäärien paikka näyttäytyä.

Tilaajille

Monacon 55-vuotias ruhtinas Albert II ja hänen puolisonsa Charlene Wittstock ovat kisan isäntäpari. Miljardööri Bernie Ecclestone on hallinnoinut pitkään F1_n kaupallisia oikeuksia. Hänen 35-vuotias uusi vaimonsa Fabiana Flos on 46 vuotta nuorempi kuin miehensä. Molemmat parit voi bongata F1:n kisaviikonlopun aikana.­

23.5.2013 2:00

Palkintojen jako kruunaa Monacon GP:n. Pokaalit ojentaa perinteisesti Monacon ruhtinas, Albert II. Itsekin kovana urheilumiehenä tunnetusta Albertista tuli ruhtinas isänsä Rainier III jälkeen vuonna 2005.

Perinteisesi Monacon GP on myös filmitähtien ja miljonäärien paikka näyttäytyä. Heitä voi bongata kisan aikana luksushotellien parvekkeilta tai arvokkailta huvijahdeilta Monacon satama-altaassa.

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat

Luetuimmat - Urheilu