Pelicans voitti TPS:n: "Joukkue meni kokovartalokipsiin" - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Pelicans voitti TPS:n: "Joukkue meni kokovartalokipsiin"

Liigan pudotuspeleihin etenevä Pelicans tuli otteluunsa TPS:ää vastaan hyvin latautuneena. Pelicans repäisi ensimmäisessä erässä 3–0-johdon. TPS nousi jatkossa kovaan kiriin, mutta Pelicans otti lopulta pisteet 4–3-tuloksella. TPS on heikosta sarjasijoituksestaan huolimatta pelannut kohtuullisia otteluja, mutta nyt joukkue oli todella vaisu ensimmäisessä erässä.

Tilaajille
Julkaistu: 11.3.2014 21:35

Liigan pudotuspeleihin etenevä Pelicans tuli otteluunsa TPS:ää vastaan hyvin latautuneena. Pelicans repäisi ensimmäisessä erässä 3–0-johdon. TPS nousi jatkossa kovaan kiriin, mutta Pelicans otti lopulta pisteet 4–3-tuloksella.

TPS on heikosta sarjasijoituksestaan huolimatta pelannut kohtuullisia otteluja, mutta nyt joukkue oli todella vaisu ensimmäisessä erässä. Kun ehkä viimeisen kerran urallaan kotijäällä pelannut maalivahti Fredrik Norrenakin haparoi epätavallisesti, niin Pelicans kiitti iskemällä kolme osumaa. Maalintekijät olivat Vili Sopanen, Niko Tuhkanen ja Joonas Alanne. Lopullisen ratkaisun kolmannessa erässä tyhjään maaliin ampui Joel Mustonen.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat