Päävalmentajat eivät sulkisi Venäjää ulos - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Kysely

Päävalmentajat eivät sulkisi Venäjää ulos

1. Pitääkö Venäjä sulkea Krimin kriisin takia pois kansainvälisestä urheilusta, kuten jalkapallon MM-kisoista? 2.

Tilaajille

<span class="nimi">Mixu Paatelainen</span><span class="laiha">Jalkapallon päävalmentaja<br /></span>1. "Ei sotketa politiikkaa ja urheilua. Erittäin ikävää, mitä maailmalla tapahtuu. Urheilu urheiluna. Tässä vaiheessa en sulkisi Venäjää pois."<br />2 "Paikka pitää ansaita pelaamalla ja kentällä suorittamalla. Silloin se tuntuu paremmalta."

Julkaistu: 20.3.2014 2:00

1. Pitääkö Venäjä sulkea Krimin kriisin takia pois kansainvälisestä urheilusta, kuten jalkapallon MM-kisoista? 2. Onko oikein, että maa voi saada paikan MM-kisoihin rahalla, kuten koripallossa?

<span class="nimi">Erkka Westerlund</span><span class="laiha">Jääkiekon päävalmentaja<br /></span>1. "En sekoittaisi urheilua yhtään mihinkään näihin tilanteisiin. Pidetään urheilu urheiluna."<br />2. "Toimitaan sääntöjen mukaan."

<span class="nimi">Henrik Dettmann</span><span class="laiha">Koripallon päävalmentaja</span>1. "Riitaan tarvitaan kaksi. Urheilun tehtävänä ei ole tuomita, vaan yhdistää."<br />2. "Lähtökohtaisesti rahalla ei ainakaan saisi ostaa menestystä. Kansainvälinen koripalloliitto on nähnyt Suomen koripallon niin merkittäväksi, että se on valinnut viidentoista hakijan joukosta meidät mukaan."

<span class="nimi">Tuomas Sammelvuo</span><span class="laiha">Lentopallon päävalmentaja<br /></span>1. "Olen keskustellut omien Venäjällä olevien kavereiden kanssa. He urheilevat parhaalla mahdollisella tavalla. En puutu siihen asiaan itse."<br />2. "Lähtökohta ei voi olla, että rahalla saa paikan. Mutta jos säännöt ovat sellaiset, kuten koripallossa, niin mennään niin."

<span class="nimi">Petri Kettunen</span><span class="laiha">Salibandyn päävalmentaja</span><br />1. "En ole niin hyvin sisällä Krimin tilanteessa, että pystyisin ottamaan noin ison kannan asiaan. Varmasti pohdittava kysymys, kun selviää, mitä siellä oikeasti tapahtuu."<br />2. "Jokaisessa lajissa pitää urheilun olla menestyksen takana. Urheilussa pitää olla riittävän hyvällä tasolla."

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat