Miten näet raviurheilun tulevaisuuden Suomessa? - Urheilu | HS.fi
Urheilu|HS kysyi

Miten näet raviurheilun tulevaisuuden Suomessa?

Tilaajille

<span class="laiha">Jussi Lähde<br>Hevosurheilu-lehden päätoimittaja <p> </span>"Raviratojen on avauduttava tapahtuma- ja hyvinvointikeskuksiksi. Raviväen ja ratsastajien täytyy löytää toisensa, ja viedä hevoset ihmisten ilmoille. Siinä on riittävästi hevosvoimaa. Ilman tätä tuijotamme toisiamme vakavina tulevina vuosina."

Julkaistu: 21.7.2014 2:00

<span class="laiha">Juha Hirvi<br />Kiväärilajien päävalmentaja<br /></span>"Juuri nyt on haastavaa. Onneksi lajilla on niin paljon harrastajia, että hevosia riittää. Uskon hevosen omistajana, että ala jollain tapaa virkistyy tästä. Ratoja on paljon, eikä ihmisten tarvitse lähteä kauaksi."

<span class="laiha">Lenita Toivakka<br />Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri<br /></span>"Näen tulevaisuuden vahvana. Tämä on yritystoimintaa, ja yritykset tekevät työn. Suomessa on paljon ravialan osaamista. Lisäksi tarvitaan kansainvälisiä tapahtumia, kuten St. Michel. Hevoset houkuttavat nuorisoa."

<span class="laiha">Marjo Kaipainen<br />HR House Groupin toimitusjohtaja<br /></span>"Muutosten ja uusien toimenpiteiden jälkeen positiivisena. Tarvitaan lisää yhteistyötä. Kuluttajan pitää tietää, millainen tapahtuma on, mitä siellä saa ja, että palvelut pelaavat."

<span class="laiha">Yllin Kyllin<br />St. Michel -ravien Tammatähti<br /></span>"Ravit ovat hyvät, jos heiniä riittää. Elän vain tätä päivää, enkä huoli huomisesta. Kilpailuissa on kivaa, kun voi moikata tuttuja hevosia. En mieti paljonko valmentaja tienaa, vaikka nyt voitinkin. Hoitajan pitää olla mukava ja karsinan siisti."

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat