Niemi hyppäsi mc-pisteille Sapporossa - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Lyhyesti

Niemi hyppäsi mc-pisteille Sapporossa

Sami Niemi sijoittui 30:nneksi mäkihypyn maailmancupin osakilpailussa Japanin Sapporossa. Niemi oli ainoa suomalainen, joka pääsi toiselle kierrokselle. Ville Larinto oli 38:s ja Sebastian Klinga 48:s. "Tällä viikolla ei ole käynyt oikein tuurikaan. Sama ryhmä jäi Continental Cupin jälkeen tänne viikoksi sillä ajatuksella, että voimme harjoitella ja oppia mäen.

Tilaajille

Sami Niemi

Julkaistu: 25.1.2015 2:00

Sami Niemi sijoittui 30:nneksi mäkihypyn maailmancupin osakilpailussa Japanin Sapporossa. Niemi oli ainoa suomalainen, joka pääsi toiselle kierrokselle.

Ville Larinto oli 38:s ja Sebastian Klinga 48:s. "Tällä viikolla ei ole käynyt oikein tuurikaan. Sama ryhmä jäi Continental Cupin jälkeen tänne viikoksi sillä ajatuksella, että voimme harjoitella ja oppia mäen. Samaan ratkaisuun päätyi moni muukin maajoukkue. Koko viikkona emme päässeet hyppäämään mäestä lainkaan, sillä lumisateet estivät sen", Larinto kertoi tiedotteessa. Suomalaishyppääjät onnistuivat kelvollisesti karsinnassa ja harjoituksissa, mutta varsinainen kilpailu ei mennyt aivan odotusten mukaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu