Suurnopeusjuna pyyhälsi pyöräkilpajoukon läpi Ranskassa – risteyksen puomit kiertäneitä uhkaa diskaaminen - Urheilu | HS.fi

Suurnopeusjuna pyyhälsi pyöräkilpajoukon läpi Ranskassa – risteyksen puomit kiertäneitä uhkaa diskaaminen

Onnettomuus vältettiin täpärästi pyöräkilpailussa Ranskassa sunnuntaina, kun TGV-suurnopeusjuna oli törmätä tasoristeystä ylittäviin kilpailijoihin.

Tilaajille

Pyöräilykilpailu jatkui tasaväkisistä lähtökohdista, sillä kilpailijat koottiin samaan joukkoon sen jälkeen, kun osa oli joutunut odottamaan tasoristeyksessä Paris-Roubaixin kilpailussa Ranskan Wallerissa sunnuntaina.­

12.4.2015 18:46 | Päivitetty 12.4.2015 19:02

Onnettomuus vältettiin täpärästi pyöräkilpailussa Ranskassa sunnuntaina, kun TGV-suurnopeusjuna oli törmätä tasoristeystä ylittäviin kilpailijoihin, kertoo brittiläinen The Guardian -lehti.

Yksipäiväisen kilpailun reitti alkaa 75 kilometriä Pariisin pohjoispuolella sijaitsevasta Compiègnestä ja kulkee pohjoiseen Roubaixin kaupunkiin. Reitti on kuuluisa haasteistaan. Se sisältää esimerkiksi mukulakivikatuja ja tasoristeyksiä. Tälläkin kertaa mukulakiviosuuksilla tapahtui runsaasti rengasrikkoja, kertoo kilpailun verkkosivusto.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat

Luetuimmat - Urheilu