"Valmentaja on ampujan apulainen" - Urheilu | HS.fi

"Valmentaja on ampujan apulainen"

Juho Kurjella on kolme valmentajaa. Hänen henkilökohtainen valmentajansa on Mauri Röppänen. Kurjen valmennukseen osallistuvat myös maajoukkuevalmentaja Juha Hirvi sekä nuorten olympiavalmentaja Pasi Wedman. "Tämä on ollut hyvä systeemi. Valmennusporukka ja Kihu (Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus) toimivat Juhon valmennuksessa saumattomasti.

22.7.2015 2:00

Juho Kurjella on kolme valmentajaa. Hänen henkilökohtainen valmentajansa on Mauri Röppänen. Kurjen valmennukseen osallistuvat myös maajoukkuevalmentaja Juha Hirvi sekä nuorten olympiavalmentaja Pasi Wedman.

"Tämä on ollut hyvä systeemi. Valmennusporukka ja Kihu (Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus) toimivat Juhon valmennuksessa saumattomasti. Keskustelemme keskenämme paljon, ja Mauri on aina kanssani ammunnallisesti samoilla linjoilla. Ei ole mitään kikkailua koskaan ollut, vaan on luotettu kovaan treeniin ja perusasioihin. Juho suunnittelee Pasin kanssa jonkin verran viikkopainotuksia: sitä, minkä verran treenataan esimerkiksi silloin, kun kilpailut lähestyvät", Juha Hirvi kertoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat