Jouni Tähti on voittanut viidet pyörätuolibiljardin MM-kisat ja rökittänyt Vesa-Matti Loirin: ”Kyllä hän sen illan keikkapalkkionsa hävisi” - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Jouni Tähti on voittanut viidet pyörätuolibiljardin MM-kisat ja rökittänyt Vesa-Matti Loirin: ”Kyllä hän sen illan keikkapalkkionsa hävisi”

Kaarinalainen Jouni Tähti on usein yllättänyt vammattomat vastustajansa, joiden on ollut vaikea uskoa, että pyörätuolista voi pelata niin hyvin.

”Kisassa kaiken pitää tulla selkärangasta automaattisesti. Silloin pelaan parasta peliäni”, Jouni Tähti sanoo. Kuva: Sami Kilpiö

Julkaistu: 12.8.2016 2:00, Päivitetty 12.8.2016 21:33

”Pelaisiko joku snookeria minun kanssa?” Kysyjä on Vesa-Matti Loiri. Hän on tullut Turussa pitämänsä keikan jälkeen paikalliselle biljardisalille. Eletään 1990-luvun alkua ja Loiri tiedetään taitavaksi lyömään palloa.

Pelikaveriksi hänelle ehdotetaan paikan vakiokävijää, kaarinalaista Jouni Tähteä. Valinta vaikuttaa erikoiselta, koska pitkänhuiskeaan Loiriin verrattuna Tähden ulottuvuus ei voi olla samaa luokkaa – hän nimittäin istuu pyörätuolissa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta