Rahuselle arvokas tennisvoitto 31:nneksi maailmassa rankattu Jorde Arrese hävisi mielialustallaan massakentällä - Urheilu | HS.fi

Rahuselle arvokas tennisvoitto 31:nneksi maailmassa rankattu Jorde Arrese hävisi mielialustallaan massakentällä

Tilaajille
17.4.1990 3:00

Aki Rahunen otti tennisuransa toistaiseksi parhaan voiton kukistamalla espanjalaisen Jorde Arresen Nizzan ATP-turnauksen avauskierroksella. Rahunen jaksoi loppuun asti yli kaksituntisen ottelun, joka päättyi 3-6, 6-3, 6-4.

Arrese oli sijoitettu turnauksessa kahdeksanneksi ja hänen ATP-rankkauksensa on 31. Rahunen nousi tällä viikolla uransa korkeimpaan sijoitukseen, 77:nneksi, mutta suunta näyttää olevan nousujohteinen edelleen. Rahusen ja Arresen, massakenttien erikoismiehen, ottelu sujui erikoisesti. Rahunen oli alusta lähtien lievässä "kipsissä", joka ei tuntunut hellittävän ollenkaan. Vain muutamia pelejä toisen erän puolivälissä hän pelasi täysin rennosti. Silloin Rahusen lyönneissä oli tuttua vauhtia ja tarkkuutta. "Ihan henkinen ottelu. Piti tehdä muutamat asiat oikein", Rahunen sanoi ja tarkoitti peruslyöntien pitämistä pitkinä ja verkolle nousu tuli valita harkiten.

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat

Luetuimmat - Urheilu