Torppa haluaa viettää voitonjuhlia kotiyleisön edessä ERKKI AULIO Torpan Pojat on kauden koripallofinaaleissa edennyt samaan tahtiin kuin keväällä 1986, jolloin joukkue viimeksi juhli mestaruutta. Kymmenen vuotta sitten ToPo aloitti finaalisarjan vieraissa ja KTP voitti Karhuvuoressa 28 pisteellä. Amerikkalaisvalmentaja George Whittakerin piiskaama Torppa vei kolme seuraavaa ottelua ja mestaruushumu alkoi omien kannattajien kanssa Kisahallissa. - Urheilu | HS.fi

Torppa haluaa viettää voitonjuhlia kotiyleisön edessä ERKKI AULIO Torpan Pojat on kauden koripallofinaaleissa edennyt samaan tahtiin kuin keväällä 1986, jolloin joukkue viimeksi juhli mestaruutta. Kymmenen vuotta sitten ToPo aloitti finaalisarjan vieraissa ja KTP voitti Karhuvuoressa 28 pisteellä. Amerikkalaisvalmentaja George Whittakerin piiskaama Torppa vei kolme seuraavaa ottelua ja mestaruushumu alkoi omien kannattajien kanssa Kisahallissa.

Tilaajille
18.4.1996 3:00

Loppuottelusarja Torpan tahdissa

Sekä ToPon valmentaja McCarthy että LaNMKY:n luotsi Ari Tammivaara ovat pudotuspelien aikana painottaneet vaihtomiehistöjen merkitystä. Välieriin saakka penkkimiehet olivatkin jonkinlaisissa rooleissa, mutta finaaleissa etenkin Tammivaaran reservit ovat jääneet statisteiksi.

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat

Luetuimmat - Urheilu