Kolmikolla tasainen taisto Renkaita vaihtanut Mäkinen saavutti McRaeta - ja Sainz suomalaista KAMENA VOURLA - Kreikan Akropolis-rallin maanantaina ajettu toinen osuus valmisteli herkulliset asetelmat kauden neljännen MM-rallin viimeiselle, Ateenaan päättyvälle ajopäivälle. Tiistain kuuden pitkän erikoiskokeen aikana kuka tahansa kolmikosta Colin McRae, Tommi Mäkinen ja Carlos Sainz voi nousta kilpailun voittajaksi. Maanantain seitsemän erikoiskoetta käsittäneen kisapäivän henki oli se, että Mäkinen ajoi onnistuneesti takaa McRaeta ja Sainz puolestaan Mäkistä. Illalla kolmikon saapuessa Kamena Vourlaan McRaen johto Mäkiseen oli 44 sekuntia ja Mäkinen puolestaan oli 50 sekuntia Sainzia karussa. Päivän aikana McRae ehti vetää minuutista aloitetun eron puoleentoista, mutta Mäkinen otti kiinni menettämänsä puoli minuuttia ja vielä vartin lisää. Sainz pääsi Mäkisestä 29 sekunnin päähän, mutta illalla ero oli taas sama kuin aamulla, 50 sekuntia. - Urheilu | HS.fi

Kolmikolla tasainen taisto Renkaita vaihtanut Mäkinen saavutti McRaeta - ja Sainz suomalaista KAMENA VOURLA - Kreikan Akropolis-rallin maanantaina ajettu toinen osuus valmisteli herkulliset asetelmat kauden neljännen MM-rallin viimeiselle, Ateenaan päättyvälle ajopäivälle. Tiistain kuuden pitkän erikoiskokeen aikana kuka tahansa kolmikosta Colin McRae, Tommi Mäkinen ja Carlos Sainz voi nousta kilpailun voittajaksi. Maanantain seitsemän erikoiskoetta käsittäneen kisapäivän henki oli se, että Mäkinen ajoi onnistuneesti takaa McRaeta ja Sainz puolestaan Mäkistä. Illalla kolmikon saapuessa Kamena Vourlaan McRaen johto Mäkiseen oli 44 sekuntia ja Mäkinen puolestaan oli 50 sekuntia Sainzia karussa. Päivän aikana McRae ehti vetää minuutista aloitetun eron puoleentoista, mutta Mäkinen otti kiinni menettämänsä puoli minuuttia ja vielä vartin lisää. Sainz pääsi Mäkisestä 29 sekunnin päähän, mutta illalla ero oli taas sama kuin aamulla, 50 sekuntia.

4.6.1996 3:00

Iso kivi kolautti Mäkisen hereille

"Etupyörät olivat vinossa miten sattui ja meno sen mukaista", Mäkinen naureskeli illalla aamun sattumukselle, joka olisi voinut pilata mieheltä toisen MM-rallin peräkkäin.

Epäonnesta Mäkinen pääsi tällä kertaa lievällä rangaistuksella, sillä se maksoi vain puoli minuuttia McRaehin nähden. Tosin juuri se puoli minuuttia olisi ollut tavattoman arvokas tämän päivän sekuntikamppailussa.

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat

Luetuimmat - Urheilu