HS esitti A-maajoukkueen pelaajille kolme kysymystä: 1) Mikä oli tässä EM-karsinnassa parasta? 2) Mikä oli pahin pettymys? 3) Mitä odotat ensi syksynä alkavasta MM-karsinnasta? - Urheilu | HS.fi

HS esitti A-maajoukkueen pelaajille kolme kysymystä: 1) Mikä oli tässä EM-karsinnassa parasta? 2) Mikä oli pahin pettymys? 3) Mitä odotat ensi syksynä alkavasta MM-karsinnasta?

12.10.2011 3:00

1) "Ei ollut paineita päästä lopputurnaukseen. Päästiin sisäistämään tätä systeemiä ja testaamaan pelaajia." 2) "Viimeinen peli on tuoreeltaan mielessä, kun me ei hoidettu sitä kotiin. Oltiin parempi joukkue, ja ne maalit, jotka ruotsalaiset tekivät, lähtivät meidän huolimattomuudesta." 3) "Haluaisin jatkaa siitä, mihin olemme jääneet eli pelata koko ajan ja nostaa omaa tasoani. Päästä pelaamaan kovia pelejä Ranskaa ja Espanjaa vastaan." 1) "Pelit Hollantia vastaan, hyviä esityksiä molemmat. Lisäksi se, että olemme näinkin pitkällä muutosten jälkeen. Ruotsi-matsin [0-5] jälkeen se ei näyttänyt hyvältä. Olemme saaneet pelin aika kohdalleen." 2) "Tuloksellisesti surkeat karsinnat. Pisteitä ei tule, vaikka pelaamme hyvin." 3) Odotan rohkeaa ja ennakkoluulotonta peliä, ja sitä, että pystymme kääntämään ne pisteiksi. Lohko on aika tappava meille. Ennakkoluuloton, nuori Suomen maajoukkue, joka yrittää saada samalla tulosta." 1) "Kai se on se kuuluisa nuorennusleikkaus, joka on viimein tapahtunut ja kunnolla. Kun katsoi keski-ikää Ruotsia vastaan, onhan se mennyt kymmenen vuotta alaspäin." 2) "Tämä on tulosurheilua ja jatkopaikasta pelataan. Emme olleet lähelläkään. Se on kaikista negatiivisin juttu." 3) "Niin kuin kaikki tietävät, lohko on pirun kova. Toivottavasti mennään yksi steppi eteenpäin ja pystytään haastamaan ne isot maat. Se on kova askel, jos pystytään se ottamaan." 1) "Parasta on ollut, että on saatu todella paljon nuoria sisään. Hyviä suorituksia olemme saaneet nuorilta pelaajilta." 2) "Että meillä on niin vähän pisteitä. Se on suurin pettymys. Tiesimme ennen karsintaa, että meillä oli sauma päästä kisoihin." 3) "Pelisysteemi on mennyt todella paljon eteenpäin. Nyt pitää saada myös tulokset mukaan. Kovia pelejä on tulossa. Hyvä mahdollisuus jälleen näyttää, että olemme oikealla tiellä." 1) "Monet upeat pelaajat ovat päättäneet hienosti uransa maajoukkueessa, ja on tullut uusia hyviä haastajia. Murros on ollut positiivinen. Henkilökohtaisella tasolla maalit." 2) "Tietyt ottelut, jotka meidän olisi pitänyt voittaa, olemme hävinneet. Olemme saaneet liian vähän pisteitä kasaan." 3) "Monet pelaajat ovat nousseet maajoukkueen vakiokalustoon. Maaleja odotan, niin kuin aina. En missään nimessä halua luopua paikastani. Minulta odotetaan maaleja ja niitä haluan tehdä." 1) "Tämä loppukarsinta. Pelit ovat kehittyneet tosi paljon. Tuntuu, että tästä on tulossa jotain hyvää." 2) "Tulokset ovat karmeat. Alku oli heti katastrofi, ja niin se on jatkunut melkein loppuun asti. Me ollaan löydetty oma pelimme pikku hiljaa. Uskon, että tästä tulee hyvä." 3) "Kivikova lohko. Olisi voinut toivoa vähän helpompaa vastusta kuin maailmanmestari ja Ranska. Ei voi mitään. Pitää vain yrittää omaa peliä."

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat