Jari Mönkkösen elämän pahin painajainen toteutui: Entinen huippu-urheilija halvaantui ja pystyy liikuttamaan vain päätään – ”Jaksan perheeni ja unelmien ansiosta” - Urheilu | HS.fi

Jari Mönkkösen elämän pahin painajainen toteutui: Entinen huippu-urheilija halvaantui ja pystyy liikuttamaan vain päätään – ”Jaksan perheeni ja unelmien ansiosta”

Telinevoimistelun EM-hopeamitalisti Jari Mönkkönen, 43, pelkäsi halvaantumista jo kilpavuosinaan, mutta pahin tapahtui vasta kymmenen vuotta urheilu-uran lopettamisen jälkeen. Nyt hän on viimein päässyt laitoshoidosta kotiin.

Jari Mönkkönen on yksi Suomen menestyneimpiä telinevoimistelijoita. Hän on voittanut urallaan 29 miesten Suomen mestaruutta telinekohtaisesti ja 6-ottelussa. Pietarin EM-kisoissa vuonna 1998 Mönkkönen kilpaili hevosella.­

18.11.2017 2:00 | Päivitetty 18.11.2017 10:32

Jari Mönkkönen elää painajaistaan. Sähköpyörätuolissa istuu entinen huipputelinevoimistelija, joka teki urallaan tuhansia ja taas tuhansia uhkarohkeita temppuja. Rääkkäsi ruumistaan kovalla treenillä ja otti isoja riskejä peläten samalla pahinta mahdollista: halvaantumista.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat