Helsinkiläinen keihäänheittäjä läpäisi tiukan seulan ja pääsi Antti Ruuskasen tiimiin – ”Jos vaan tykkäävät ottaa ohjeita vastaan, niin ilman muuta kerrotaan” - Urheilu | HS.fi

Helsinkiläinen keihäänheittäjä läpäisi tiukan seulan ja pääsi Antti Ruuskasen tiimiin – ”Jos vaan tykkäävät ottaa ohjeita vastaan, niin ilman muuta kerrotaan”

Paikan hakijoita oli 170. Viime kesänä Nuorten olympiafestivaaleilla voittanut HK-V:n keihäänheittäjä Topias Laine on mukana kuusikossa.

Keihäänheittäjä Topias Laine (vas.) on yksi tuoreen yleisurheilutiimin urheilijoista. Valmentajaisä Yki Laine oli parhaillaan keihäänheiton SM-pronssimitalisti vuonna 1986 ja maaotteluedustaja.­

2.2.2018 18:19

Huipulla olevat urheilijat kantavat asuissaan usein näyttävää valikoimaa yhteistyökumppaneiden logoja. Menestys lisää kiinnostusta ja huipun lähestyessä joukko tuppaa laajentumaan.

Jostain yhteistyökumppanuudet ovat silti aina alkaneet. Helsingin Kisa-Veikkojen keihäänheittolupaus Topias Laine, 16, oli oman tiensä alussa perjantaina, kun nuoriin yleisurheilijoihin keskittyvä, automerkki Peugeotin sponsoroima tiimi julkaistiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat