Anestesiahoitaja Sarah Sellers herätti ihmetystä Bostonin maratonilla – kuka on kilpailussa toiseksi tullut täysin tuntematon juoksija? - Urheilu | HS.fi

Anestesiahoitaja Sarah Sellers herätti ihmetystä Bostonin maratonilla – kuka on kilpailussa toiseksi tullut täysin tuntematon juoksija?

Sellers tekee 40-tuntisia työviikkoja ja harjoittelee aamuyöstä tai iltaisin.

Sarah Sellers (oik.) lähti noin 30 kilometrin juoksun jälkeen seuraamaan Rachel Hylandia (keskellä). joka sijoittui lopulta neljänneksi. Nicole Dimercurio (vas.) oli kuudes.

18.4.2018 12:57

Bostonin sateista ja tuulista maratonia maanantaina seuranneet kysyivät itseltään kysymyksen: kuka ihmeessä on Sarah Sellers? Washington Post ja New York Times ottivat asiasta selvää.

Mitä Bostonissa siis tapahtui?

Sellers ylitti maalilinjan toisena ja jätti taakseen 194 naismaratoonaria, mutta hänen tavoitteenaan ei ollut palkintosija. Ei, vaikka hän oli aikanaan lupaava juoksija Weberin yliopistossa Ogdenissa Utahin osavaltiossa. Eikä vielä senkään jälkeen, kun hän juoksi viime syyskuussa Huntsvillen maratonin voittoon ajalla 2.44.27. Se oli hänen elämänsä ensimmäinen maraton.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat