Urheilu |HS seuraa

VAR ratkaisi voiton Ruotsille, mutta valmentaja Anderssonin mielestä sitä ei olisi pitänyt tarvita lainkaan

Voitto Etelä-Koreasta vahvisti merkittävästi Ruotsin mahdollisuuksia jatkopeleihin jalkapallon MM-kisojen jännittävästi alkaneessa F-lohkossa, jossa se saa seuraavassa pelissä vastaansa Saksan.

Ottelu on päättynyt! Ruotsi voittaa 1-0.

Maali! Ruotsi 1-0-johtoon!

Nižni Novgorod

Ruotsi otti itselleen edun taistelussa jatkopaikoista MM-lopputurnauksen alkulohkossa F.

Joukkue teki Etelä-Koreaa vastaan sen, mitä sen täytyikin Nižni Novgorodin uudella ja komealla stadionilla ja voitti kapteeninsa Andreas Granqvistin maalilla 1–0.

Maali syntyi videotarkistuksen perusteella määrätystä rangaistuspotkusta, sen jälkeen kun eteläkorealaiset olivat kaataneet komean ottelun pelanneen Victor Claessonin rangaistusalueella.

Granqvistin ja Ruotsin valmentajan Janne Anderssonin mielestä rangaistuspotkussa ei olisi pitänyt olla mitään epäselvää alun alkaenkaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ottelun jälkeen he olivat tyytyväisiä siihen, että tuomari otti videotarkistusjärjestelmän (VAR) käyttöön ja määräsi pallon pilkulle jälkikäteen.

”Emme halua, että kristallinkirkkaat tilanteet jäävät viheltämättä. VARista on hyötyä”, Andersson sanoi lehdistötilaisuudessa. Kapteeni Granqvist oli samaa mieltä.

”Rankkaria vetäessäni odotin, mitä maalivahti tekee ja sijoitin pallon toiseen nurkkaan”, hän kertoi.


Granqvistin mukaan maali ja voitto olivat Ruotsille erittäin tärkeitä varsinkin sen jälkeen, kun Meksiko meni ja voitti Saksan sunnuntaina.

Meksikon voitto tiesi sitä, että sekä Ruotsi että Etelä-Korea joutuivat maanantaina ainakin toinen kylki seinää vasten jo ensimmäisessä lohkovaiheen ottelussaan.

Kolmella pisteellä voittaja taistelisi tosissaan jatkopaikasta. Häviäjän taival taas vaikeutuisi merkittävästi, koska Saksa tuskin suostuu häviämään toista kertaa ja Meksikolla on hurmos päällä.

Nyt Ruotsin on huomattavasti helpompi lähteä hakemaan lisäpisteitä ensi lauantaina Saksaa ja sen jälkeen Meksikoa vastaan.

Etelä-Koreaa sen sijaan odottanee tie, joka vie ulos turnauksesta heti lohkovaiheen jälkeen, eikä sellainen oikein tyydytä korealaisessa urheilukulttuurissa, jossa hyviä yrityksiä ei juuri lasketa.

Etelä-Korea aloitti Ruotsia vastaan vahvasti, mutta sen jälkeen pelin hallinta siirtyi yhä selvemmin ruotsalaisille.

Etelä-Korean valmentaja Tayeong Shin kertoi laatineensa pelisuunnitelman pitäen erityisesti silmällä ruotsalaisten pituusylivoimaa. Myös Ruotsin pelintekijän Emil Forsbergin korealaiset halusivat ajaa ulos pelin ytimestä ja siinä he onnistuivatkin.

Forsbergiin keskittyminen kuitenkin jätti enemmän tilaa Victor Claessonille Ruotsin keskikentän ja hyökkäyksen oikealla sivustalla.

Claesson ja laitapuolustaja Mikael Lustig olivat hyökkäyssuuntaan niin aktiivisia, että Etelä-Korean tähti Heungmin Son joutui jatkuvasti tulemaan alas puolustuksen avuksi, vaikka Korean suunnitelmassa hänen olisi pitänyt pelata kolmatta hyökkääjää.

Ensimmäisellä jaksolla Son pääsi hetkeksi kiinni peliin sen jälkeen, kun hän siirtyi vasemmalta oikealle laidalle. Hän pystyi hyödyntämään Ruotsin hyökköyksen keskustaan leikkaavan Emil Forsbergin ja hanakasti nousevan laitapuolustajan Ludwig Augustinssonin taakse jäänyttä tilaa ja pääsi pari kertaa vaarallisesti yksi vastaan yksi tilanteisiin toppari Granqvistia vastaan.

Ruotsin valmentajan Janne Anderssonin mukaan tämä johtui pääasiassa parista vaarallisesta keskialueen pallonmenetyksestä eikä Ruotsin pelisysteemin ongelmasta.

Andersson kehui joukkueensa pelanneen riittävän fyysisesti ja toteuttaneen pelisuunnitelmaansa hyvin. Hän ei kuitenkaan ollut tyytyväinen siihen, että ottelu oli puoliajalla tilanteessa 0–0.

”Se oli pelottavaa, koska toisella jaksolla voi tällaisissa otteluissa tapahtua mitä vain.”

Ruotsi hukkasi ensimmäisellä jaksolla pari kolme hyvää maalintekopaikkaa. Pahin tuhlari oli kärkimies Marcus Berg, joka hukkasi kolme hyvää tilannetta.

Kysymyksen kärkimiehensä maalinteko-ongelmista Andersson kuitenkin kuittasi viileästi:

”Jos tuntisitte Marcuksen, niin tietäisitte, että seuraavassa ottelussa hän laittaa ne kolme sisään.”

Ja maaleja Ruotsi tarvitsee, kun kimppuun käy korpin mustaakin mustemmaksi synkistelty Saksan kotka.

Ottelu on päättynyt! Ruotsi voittaa 1-0.

Etelä-Korea ei pystynyt nousemaan lopussa enää tasoihin.

Pallo näyttää osuvan ruotsalaispuolustajan olkapäähän.

Gustav Svensson hölmöilee pallon kulmaksi. Son pääsee jatkotilanteesta yrittämään keskitystä, ja eteläkorealaiset viittoilevat käsivirhettä rangaistusalueella - ei kuitenkaan pilkkua.

Hwang pääsee puskemaan rangaistuspilkun kohdalta, mutta pusku menee kaksi metriä ohi maalin. Ruotsin veskari Robin Olsen oli tilanteessa myös hyvin mukana.

Neljä minuuttia lisäaikaa.

90 minuuttia kellossa. Etelä-Korea pyörittelee palloa pelaajalta toiselle, mutta Ruotsin puolustusryhmitys vaikuttaa murtamattomalta.

5 minuuttia varsinaista peliaikaa jäljellä.

Vapaapotku ei tulosta tuota, sillä pallo tippuu keltaisen pelaajamassan keskelle.

Ruotsi on jo näyttänyt että se pystyy myös hallitsemaan palloa tarvittaessa. Joukkue on luonut riittävästi tilanteita pariinkin maaliin. Nyt joukkue keskittyy vain turvaamaan johtoaan.

80 minuuttia täyteen. Ruotsin tilanne näyttää tässä vaiheessa varsin hyvältä. Nyt tosin Etelä-Korealle vapaapotku.

Larssonin tilanne ei näytä hyvältä.

Son yrittää pyöritellä itseään vapaaksi rangaistusalueen tuntumassa, mutta tilanne on mahdoton, kun ympärillä on kuusi ruotsalaispelaajaa. Yritä siitä sitten tasoitusmaalia.

Thelin tulee Toivosen tilalle.

Twitterissä käydään keskustelua videotuomaroinnista:

Ruotsin hyökkääjät Toivonen ja Berg olvat pelanneet yhdessa 14-vuotiaasta asti. Saisi kuitenkin jalka olla kevyempi ja tarkkuuskin parempi. Ruotsilla on todellakin hyökkääjäongelma, jos tehoja ei kaksikosta irtoa. Molemmat kyllä pystyvät pitämään palloa ja pudottamaan sitä kavereilleen, mutta ne maalit, missä ne? Zlatan voisi pistää pari maalia postiin siellä amerikassa ja osoitteeksi Venäjä.

Ottelua pelattu nyt 72 minuuttia, eikä Etelä-Korea ole pystynyt uhkaamaan ruotsalaismaalia samaan tapaan kuin ensimmäisellä puoliajalla.

Ruotsi vaihtaa: Albin Ekdal keskikentältä pois, Oscar Hiljemark tilalle.

Ruotsalaiskannattajat ottavat maalista ilon irti katsomossa: keltainen yleisömeri pomppii, laulaa ja heiluttaa lippujaan!

Etelä-Korea tarvitsee nyt tehoa hyökkäykseen ja maalin. Sonin rooli tällä jaksolla ihmetyttää. Hän pääsi oikealla laidalla paremmin peliin mukaan.

Videotumaroinnista on apua, tässä tapauksessa Ruotsille.

Maali! Ruotsi 1-0-johtoon!

Andreas Granqvist pistää pilkun varmasti verkkoon.

Viktor Claesson kaadettiin, ja tarkistuksen jälkeen Ruotsille oikeutetusti rankkari. Korealaispelaaja ei osu palloon.

Rankkari!

VAr ratkaisi

Pallo pilkulle!

Videotuomarin pakeille mennään! Ruotsille mahdollisesti rankkari.

Tuli VAR hommia!

Lee Yong kieriskelee tuskissaan nurmen pinnassa kylkeään pidellen, mutta nousee kuitenkin jatkamaan peliä vesihörpyn jälkeen.

Hwang pääsee vaarallisesti aivan Ruotsin maalin lähettyville, mutta tilanne ei tuota toivottua tulosta eteläkorealaisten kannalta.

Etelä-Korean Hwang Hee-chan on ottelun toinen varoitettu pelaaja.

Son palasi jälleen vasemmalle laidalle. Mutta kuinka pitkäksi aikaa?

Yksikään ottelu ei ole vielä tässä turnauksessa päättynyt maalittomana, mutta lähellä ollaan oltu: Uruguayn voittomaali tuli 89. minuutilla, kun taas Iranin voiton taannut Marokon oma maali lisäajan viidennellä minuutilla.

Koo Ja-cheol puskee, yleisö kohahtaa, mutta turhaan: pallo vain sivuverkkoon.

Ruotsilta komea vastahyökkäys. Forsbergille pelattiin hieno vetopaikka takaviistoon.

Viktor Claesson tekee pystyjuoksun rangaistusalueen oikealle puolelle, syöttää toiselle puolelle Emil Forsbergille, mutta RB Leipzigin pelurin kuti on luokkaa osoitteeton.

Toinen puoliaika käyntiin!

Ruotsi oli tilastojen mukaan Etelä-Koreaa vahvempi ensimmäisellä puolikkaalla, mutta kun Etelä-Korea pääsi juoksemaan vastahyökkäyksiä lähinnä Sonin kautta, se osoitti vaarallisuutensa.

Maalit jäivät odotuttamaan itseään toiselle puoliajalle - tauolle tilanteesta 0-0.

Hieno ensimmäinen jakso!

Mikael Lustig keskittää, Viktor Claesson puskee - pallo hiuksenhienosti ohi oikean yläkulman.

Lisäaikaa annetaan kaksi minuuttia.

Kapteeni Ki Sung-yueng kaataa Toivosen, mutta sakset osuvat kuitenkin palloon ensin. Ei rankkaria tästäkään.

Hieno matsi, tilanteita tulee. Toivonen kaatui, muttei missään nimessä rankkari.

Son hyökkää rangaistusalueelle, Augustinsson torppaa Spurs-hyökkääjän juoksun, mutta tuomari levittää välittömästi kätensä: ei pilkkua.

Sonin toimenkuvaan kuulu nyt myös puolustaminen Ruotsin nopeaa ja nousevaa Augustinssonia vastaan. Korea yrittänee Sonin siirron avulla hankaloittaa Austinssonin ja Forsbergin yhteistyötä ja Ruotsin hyökkäämistä vasemman laidan kautta.

Forsberg kaadetaan, mutta keltapaitojen vaatimuksista huolimatta tuomari ei pilliin vihellä. Etelä-Korea kiittää, tikittää vastaiskuun, mutta ei onnistu sitä päättämään verkon perukoille. 38 minuuttia pelattu.

Sieltä se ensimmäinen läpiajotilanne tuli Sonille. Granqvist ei tuohon vauhtiin ehdi mukaan millään. Ei siihen kauan mennytkään. Sonin siirto maalin eteen ei vain onnistunut.

Son spurttaa heti käsittämätöntä vauhtia oikealta laidalta aina päätyrajalle asti, mutta syöttö boksiin ei tavoita valkopaitaisia joukkuekavereita.

Korea vaihtoi ja Son siirtyi oikealle laidalle pelaamaan Augustinssonia ja Emil Forssbergia vastaan. Ehkä hänelle haetaan tilaa hyökätä. Forsberg nimittäin leikkaa hanakasti keskelle ja oikealla Sonille saattaa avautua mahdollisuus 1 vastaan 1 -tilanteisiin Augustinssonia tai toppari Granqvistia vastaan.

Puoli tuntia täynnä. Toistaiseksi pelin paras paikka ollut Bergin yritys lähietäisyydeltä.

Park Joo-ho loukkaantuu sen verran pahasti, että Etelä-Korea joutuu tekemään vaihdon. Tilalle korealaisseura Sangju Sangmun puolustaja Kim Min-woo.

BERGILLÄ jo toinen paikka kulman jälkitilanteesta.

Ruotsi vie tätä ottelua tällä hetkellä. Alun jälkeen tähtipelaaja Son ollut vaisu. Ruotsi estää hyvin syötöt hänelle ja samalla laidalla pelaavat Lustig ja Claesson pakottavat Sonin puolustamaan enemmän kuin hyökkäämään. Puolustussuuntaan Son tekee kuitenkin kurinalaista työtä.

Korean maalivahti Heonwoo Jo pelaa hyvää ottelua. Hänen seuransa kotimaassa on FC Daegu

Pallo pelattiin boksiin Bergille, mutta ruotsalaishyökkääjä ei kuitenkaan onnistu lähietäisyydeltä.

Nyt olisi pitänyt tehdä!

Bergillä avopaikka

Granqvistilta komea topparin nousu, laukaus jäi muutamasta sadasosasta kiinni. Korean puolustaja ehti lopulta tilanteeseen mukaan. Matkaa maaliin oli enää vähän yli rankkarin verran.

Son Heung-min ryntää vasemmalta laidalta kohti Ruotsin maalia, mutta Ludwig Augustinsson ehtii hätiin.

Aivan täyteen stadion ei tullut, hajapaikkoja näkyy siellä täällä.

Katsomossa on paljon venäläisiä. Venäjä, Venäjä -huudot kaikuivat ensimmäisen kerran.

Korean maalivahti Jo haki komeasti pahan keskityksen.

Ruotsi pyrkii ensimmäistä kertaa rakentamaan pidempää hyökkäystä, mutta Etelä-Korea prässää ärhäkästi. Tällä kertaa kuitenkin liian kovaa, sillä Kim-Shin wook saa keltaisen kortin.

Claessonin pystysyöttöyritys hetki sitten kertoi, mitä Ruotsi hakee: pallonriisto kentän keskialueella ja pallo nopeasti hyökkääjille. Syöttö vain oli huono.

Twitterissä löytyy sekä Ruotsin kannattajia, että länsinaapurille epäonnea toivovia.

Etelä-Korea on saanut pelistä pienoisen otteen ensimmäisten parin minuutin jälkeen. Nyt seitsemän minuuttia pelattu.

Kim Shin-wook puskee Son Heung-minin vapaapotkusta, mutta ahdistettuna pusku suuntautuu ohi Ruotsin maalin.

Robin Olsen saa nyrkkeiltyä rajaheitoksi, vaikka ruotsalaisvahdilla hivenen vaikeuksia olikin.

Etelä-Korealle ottelun ensimmäinen kulmapotku.

Ottelu on käynnissä!

Stadionilla soivat jo kansallislaulut, joten kohta vihelletään peli käyntiin!

Täällä on ehdottomasti kuumin tunnelma niistä otteluista, joissa olen ollut paikalla näissä kisoissa, vaikka katsomossa ovat "viileät" ruotsalaiset ja hymyilevät korealaiset. Aurinko tosiaan pitää siitä huolen. Jo junasa oli hyvä meininki tulomatkalla, kun puna- ja keltapaidat matkustivat sulassa sovussa ja ottivat yhteisselfieitä... tai siis melfieitä.

Etelä-Korean kokoonpano

Jo, Lee, Park, Son, Kim Shinwook, Hwang, Koo, Ki, Lee, Kim Youngwon, Jang. Joukkueen suurin tähti on Tottenhamin Heungmin Son

Ruotsin kokoonpano

Olsen, Lustig, Granqvist, Augustinsson, Larson, Ekdal, BErg, Forssberg, Claesson, Jansson, Toivonen. Manchester Unitedin Lindelöf ei siis aloita.

Nizhni Novgorod kylpee helteessä

Lämpöä +31. Lämmin tunnelma ja todella hieno stadion, mutta ei näytä tulevan täyteen.

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Jalkapallon MM-kisat
 • Jalkapallo
 • Urheilu
 • Joonas Laine
Urheilun luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Valmentaja Tiia Hautala pani rakkaan lajinsa tauolle, koska koki epäonnistuneensa ja syyllisti itseään – ”Huomasin, että minä en enää pysty tähän hommaan”

 2. 2

  Messi aloitti uuden kauden väkevästi – yllätti muurin täydellisesti ensimmäisellä sarjamaalillaan

 3. 3

  Tappiokausia tahkonneen Jokerien toimitusjohtaja tyrmää pakotepuheet – näkee Venäjälle lähtemisen edelleen mahdollisuuksien kautta

 4. 4

  Lasse Lempaisen veitsen alla oli sadan miljoonan euron mies – Saako maailman paras urheilukirurgi Sakari Orava seuraajan Suomesta?

  Tilaajille
 5. 5

  Kahta EM-mitalia Berliinistä tähyävä Ronja Oja aikoo viihdyttää muuta Suomen joukkuetta mielenkiintoisella tavalla – ”Harkitsin, että pitäisikö ottaa luuttu Berliiniin mukaan”

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Lasse Lempaisen veitsen alla oli sadan miljoonan euron mies – Saako maailman paras urheilukirurgi Sakari Orava seuraajan Suomesta?

  Tilaajille
 2. 2

  Juventus-tähti Cristiano Ronaldo tyrmäsi Chievo Veronan maalivahdin sarja-avauksessa – Juventus nousi lisäajalla voittoon

 3. 3

  Paha rallionnettomuus teki F1-kuljettaja Robert Kubicasta lähes yksikätisen: ”En voi tehdä asioita kuten ennen, ja se koskee ajamisen lisäksi muutakin elämää”

 4. 4

  Krokotiilit, keihäsrauskut, meduusat ja hampurilaiset – Aasian kisojen uimarit eivät pienestä hätkähdä: ”Vanhempani pelkäävät, että minut syödään”

 5. 5

  Australiassa läpimurtoa hakeva Usain Bolt vakuuttaa olevansa täysin tosissaan uuden uransa kanssa: ”Aion näyttää maailmalle, mistä olen tehty”

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Lehti: Michael Schumacher jättää pitkäaikaisen kotinsa Sveitsissä ja muuttaa Mallorcalle – ”Kaikki on valmista toivottamaan hänet tervetulleeksi”

 2. 2

  ”Onhan se mies iso kävelevä paradoksi” – Kari Hotakainen kirjoitti Kimi Räikkösestä kirjan, jonka kokonainen luku on omistettu 16 päivän ryyppy­putkelle

 3. 3

  Lentokapteeni Ari Huuselan uusi vene on valtamerten formula ykkönen tai Airbus A350: ”Työkaluna ihan älyttömän upea”

 4. 4

  Lasse Lempaisen veitsen alla oli sadan miljoonan euron mies – Saako maailman paras urheilukirurgi Sakari Orava seuraajan Suomesta?

  Tilaajille
 5. 5

  Unitutkija kytki piuhat Mikael Granlundiin ja selvitti, mitä päässä tapahtuu yöllä – Tähti­hyökkääjän aivot raksuttivat, kun olisi pitänyt jo vaipua syvään uneen

 6. Näytä lisää

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Kuvia Suomesta, osa 34: Akseli Valmunen palasi kesällä Lappiin kuvaamaan autioita turistikohteita

  2. 2

   Sikiön sydän löi, vaikka Susannan munanjohtimet oli poistettu – Lääkärit eivät ymmärrä, miten hän voi olla raskaana

   Tilaajille
  3. 3

   Kaljaa, sikareita ja miesten välttelyä – satavuotiaiden selitykset ontuvat, mutta tiede on viimein löytämässä pitkän iän salaisuuden

   Tilaajille
  4. 4

   Tove Jansson kirjoitti vuonna 1979 onnettomaksi tekevästä arkkitehtuurista – se tulee mieleen, kun katsoo Jätkäsaarta ja Kalasatamaa

  5. 5

   Camden Elliott on Trumpia palvovan Amerikan kasvatti, joka vaihtoi kotiseudun huippuyliopistoon – Paluu Etelä-Virginiaan on kuin matka vieraaseen maahan

   Tilaajille
  6. 6

   Mitä useamman auton jengiläiset polttavat Ruotsin lähiöissä, sitä paremman vaaliaseen saa Jussi Halla-aho

  7. 7

   Sivullisten valppaus pelasti: aamu-uinnille lähtenyt iäkäs nainen oli hukkua Helsingissä, pelastus­laitos elvytti viime hetkellä

  8. 8

   Kuplavolkkarin nimi oli Jenny, ja sen lokasuojassa kulki maailmalle jotain poikkeuksellista – Kolme suomalaista taltioi Tšekkoslovakian miehitystä 1968, ja nyt HS näyttää ainutlaatuisen materiaalin

   Tilaajille
  9. 9

   Miten siskoni olisi voinut sanoa, että isämme ei enää ole toimintakykyinen? Lääkärin pitäisi haastatella muistisairasta ja omaisia erikseen

  10. 10

   Jätkäsaaren suunnittelussa tehtiin suuri virhe

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Kuplavolkkarin nimi oli Jenny, ja sen lokasuojassa kulki maailmalle jotain poikkeuksellista – Kolme suomalaista taltioi Tšekkoslovakian miehitystä 1968, ja nyt HS näyttää ainutlaatuisen materiaalin

   Tilaajille
  2. 2

   ”Miten te suomalaiset oikein selviätte hankalan luonteenne kanssa?”– Kiinalaiset rakastuivat sosiaalisesti kömpelöön Mattiin, joka välttelee ihmisten kohtaamista

  3. 3

   Kuvia Suomesta, osa 34: Akseli Valmunen palasi kesällä Lappiin kuvaamaan autioita turistikohteita

  4. 4

   Sikiön sydän löi, vaikka Susannan munanjohtimet oli poistettu – Lääkärit eivät ymmärrä, miten hän voi olla raskaana

   Tilaajille
  5. 5

   Jätkäsaaren suunnittelussa tehtiin suuri virhe

  6. 6

   Suomalaismiehen epäillään joutuneen yli 30 miljoonan euron arvoisen bitcoin-kavalluksen uhriksi – Huijauksen taustalla on thaimaalaisia julkkiksia ja pankkien laiminlyöntejä

  7. 7

   Kaljaa, sikareita ja miesten välttelyä – satavuotiaiden selitykset ontuvat, mutta tiede on viimein löytämässä pitkän iän salaisuuden

   Tilaajille
  8. 8

   Solakka mies, joka myi huumeita, lakanoita ja seuraansa – Jari Sillanpään hovihankkija rakasti huippuhotelleja ja kärähti lapsipornosta

   Tilaajille
  9. 9

   Weekend Festivalin porteilla jouduttiin perjantaina jonottamaan tunteja – miksi tapahtuman ympärillä tuntuu kuohuvan vuodesta toiseen?

  10. 10

   YK:n entinen pääsihteeri Kofi Annan on kuollut

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Toimittaja ja kirjailija Perttu Häkkinen on kuollut – Flow-festivaalilla pidettiin hiljainen hetki

  2. 2

   Yali Liu hämmästyi, kun suomalaiskollegat ottivat lounaspuheet tosissaan – Kolme Suomessa työskentelevää ulkomaalaista kertoo, miten me teemme töitä

   Tilaajille
  3. 3

   Solakka mies, joka myi huumeita, lakanoita ja seuraansa – Jari Sillanpään hovihankkija rakasti huippuhotelleja ja kärähti lapsipornosta

   Tilaajille
  4. 4

   Hermostunut polkupyöräilijä pysäytti Onnibusin keskelle Mannerheimin­tietä, poliisi nuhteli osapuolet – ”Minusta oli täydellisen perusteltua jäädä kaistalle”

  5. 5

   Kuplavolkkarin nimi oli Jenny, ja sen lokasuojassa kulki maailmalle jotain poikkeuksellista – Kolme suomalaista taltioi Tšekkoslovakian miehitystä 1968, ja nyt HS näyttää ainutlaatuisen materiaalin

   Tilaajille
  6. 6

   ”Tule kotiin <3”, kirjoitti Eveliina Rimpeläinen – Sitä ennen hänen miehensä humalainen kaahailu oli katkennut piikkimattoon ja epäilyyn poliisin murhan yrityksestä

   Tilaajille
  7. 7

   Festareiden silmiinpistävät: Flow’hun kultaisiin legginseihin pukeutuneet miehet: “Missään muualla kuin Mummotunnelissa mua ei ole kähmitty näin paljon”

  8. 8

   Genovan alueelle julistettiin vuoden hätätila tiistain siltaromahduksen vuoksi – Video näyttää täpärän pelastumisen

  9. 9

   Helsinkiläiskoulu jakoi oppilaat eri ryhmiin sukupuolen mukaan – Jenni Korkeaojan lapsi lähti tunnille, jonka nimi on lukujärjestyksessä ”Pojat”

  10. 10

   Niklas nosti 2 000 euron pikavipin, hyppäsi bussiin ja pelasi rahat loppuun työmatkalla – ”Unelmien toimiala” takoo satumaisia tuottoja mutta jättää jälkeensä rumia tarinoita

   Tilaajille
  11. Näytä lisää
  Uusimmat
  1. Juuri nyt
  2. Jari-Matti Latvala keskeytti Saksan MM-rallissa – auto petti viimeisenä päivänä
  3. Valmentaja Tiia Hautala pani rakkaan lajinsa tauolle, koska koki epäonnistuneensa ja syyllisti itseään – ”Huomasin, että minä en enää pysty tähän hommaan”
  4. Messi aloitti uuden kauden väkevästi – yllätti muurin täydellisesti ensimmäisellä sarjamaalillaan
  5. Tunti sitten
  6. Sivullisten valppaus pelasti: aamu-uinnille lähtenyt iäkäs nainen oli hukkua Helsingissä, pelastus­laitos elvytti viime hetkellä
  7. Tappiokausia tahkonneen Jokerien toimitusjohtaja tyrmää pakotepuheet – näkee Venäjälle lähtemisen edelleen mahdollisuuksien kautta
  8. Kahta EM-mitalia Berliinistä tähyävä Ronja Oja aikoo viihdyttää muuta Suomen joukkuetta mielenkiintoisella tavalla – ”Harkitsin, että pitäisikö ottaa luuttu Berliiniin mukaan”
  9. Rotusortajat ampuivat opiskelijoita tässä Soweton kirkossa – Nelson Mandela muutti kaiken, ja nyt Osmo Vänskä johti mustat ja valkoiset ekstaattiseen harmoniaan hänen satavuotisjuhlissaan
  10. Slovenian uudeksi pää­ministeriksi valittiin maan entistä pää­ministeriä matkinut koomikko
  11. Liukkosen veljekset Taisto, 79, ja Teuvo, 77, elivät lapsuutensa Suomen kuuluisimman mielisairaalan alueella – Nyt Lapinlahden ”kakarat” palaavat kotiin, joka on taas heräämässä
  12. Orava Asuntorahasto keksi nerokkaan keinon vakuuttaa sijoittajat, kun se vaihtoi nimekseen Avaro – voisiko myös Öitääsosiroun olla uskottava toimija?
  13. Näytä lisää