Urheilu

Uutta tietoa suomalaisten naisopiskelijoiden ahdistelusta korkeakoulujen EM-kisoissa – näkemykset ristiriitaisia: ”Teimme kaikkemme, että asianosaiset kokisivat olevansa turvassa”

Portugalin poliisi vahvistaa tutkivansa suomalaisnaiseen kohdistunutta sukupuolisen väkivallan epäilyä Coimbrassa järjestetyissä opiskelijoiden kilpailuissa. Epäilty venäläinen tekijä ja suomalainen uhri olivat poistuneet maasta, kun tutkinta käynnistyi.

Suomalaisiin naisurheilijoihin kohdistuneet seksuaalisen ahdistelun ja väkivallan epäilyt otettiin alusta saakka ”erittäin vakavasti” korkeakouluopiskelijoiden EM-kilpailuissa Portugalissa, vakuuttaa kisojen portugalilainen pääjärjestäjä.

Isäntämaan kisaorganisaatio ei ole yrittänyt peitellä suomalaisten ilmoittamaa aggressiivista häirintää tai raiskauksen yritystä, pääsihteeri Mário Santos painottaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Epäillyt ahdistelijat kuuluivat Venäjän joukkueen edustajiin.

”Olemme tehneet alusta saakka parhaamme auttaaksemme suomalaisten delegaatiota ja paikallista poliisia tapahtumien selvittämisessä. Raiskauksen yritys on Portugalissa hyvin vakava rikos”, Santos tähdentää HS:lle puhelimitse Coimbrasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Euroopan korkeakoulujen liikuntaliiton kattojärjestö Eusa järjestää joka toinen vuosi Eusa Games-kilpailut eri maissa. Neljättä kertaa pidettyjä kisoja isännöi tänä vuonna Coimbran yliopistokaupunki 15.7–28.7. Keski-Portugalissa. Kilpailuihin osallistui yli 3 000 opiskelijaurheilijaa 40 maasta. Santos toimi portugalilaisen isäntäorganisaation pääsihteerinä.

Suomen opiskelijoiden liikuntaliitto (OLL) kertoi julkisuudessa kilpailujen aikana, että yhden osallistujamaan edustajat olivat häirinneet seksuaalisesti suomalaisia naisurheilijoita. Ahdistelu kohdistui OLL:n mukaan kymmenkuntaan suomalaiseen, mutta myös joidenkin muiden maiden naisedustajiin.

Yksi suomalaisista naisopiskelijoista oli myös yritetty raiskata, OLL tiedotti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Liikuntaliitto on samalla arvostellut rankasti kattojärjestö Eusaa ja portugalilaisia järjestäjiä tapahtumien vähättelystä ja peittelystä sekä uhrien syyllistämisestä.

Myös eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho (sin) kovisteli Portugalia viime viikolla.

Terho lähetti Portugalin urheiluasioista vastaavalle opetusministerille Tiago Brandão Rodriguesille närkästyneen kirjeen, jossa hän patisti portugalilaisia osapuolia suhtautumaan asiaan vaaditulla vakavuudella. Terho kannusti maiden viranomaisia yhteistyöhön sukupuoliseen häirintään puuttumiseksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ahdisteluväitteitä ryhdyttiin selvittämään, kun suomalaisten valmentaja soitti avunpyynnön portugalilaisjärjestäjille, pääsihteeri Mário Santos kertoo. ”Valmentaja soitti aamuyöstä, että naisurheilija oli joutunut aggressiivisen häirinnän uhriksi opiskelija-asuntolassa, jossa kilpailijat majailivat.”

Järjestäjät hälyttivät poliisit, jotka saapuivat paikalle ”15 minuutissa neljän maissa aamuyöstä”.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Poliisit kuulustelivat paikalla olevia ja avasivat tutkintakansion, Santos sanoo. He kehottivat lisäksi Santosin tiedon mukaan asianomistajaa vielä saapumaan poliisilaitokselle vahvistamaan rikosilmoitus, jotta siitä tulee virallinen.

”Poliisit sanoivat, että ilmoitus pitää tehdä kuuden kuukauden kuluessa.”

Suomalaiset sekä kilpailusta vastaavat Eusan ja isäntämaan järjestäjän edustajat selvittivät keskenään tapahtumien kulkua. Tuolloin Santosin mukaan ilmeni lisäksi, että yksi suomalaisista naisurheilijoista kertoi joutuneensa raiskausyrityksen uhriksi 4–5 päivää aiemmin.

Sukupuolinen ahdistelu ja raiskauksen yritys olivat Santosin käsityksen mukaan kaksi eri tapahtumaa eri päivinä. Molemmat ovat Portugalissa rikoksia.

”Tiedotin epäillystä raiskausyrityksestä itse välittömästi paikalliselle poliisille. Näin vakavan rikosepäilyn ilmoittaminen on ehdoton velvollisuus eikä mikään leikin asia. Otimme syytökset vakavasti emmekä piilotelleet mitään”, Santos sanoo.

Portugalilaiset järjestäjät tarjosivat heti uutta majoitusta suomalaisille, kun ahdistelu paljastui, Santos sanoo. Suomalaiset eivät Santosin mukaan ottaneet tarjousta majapaikan vaihdoksesta vastaan.

”Teimme kaikkemme, että asianosaiset kokisivat olevansa turvassa ja että suomalaiset pystyisivät kilpailemaan ja viihtymään Portugalissa.”

Rikospoliisiin rinnastettava Coimbran oikeuspoliisi avasi tutkinnan epäillystä, yhteen naiseen kohdistuneesta sukupuolisesta väkivallasta kilpailujen kestäessä.

Kun Coimbran poliisi halusi kuulustella suomalaista asianomistajaa, tämä oli jo lähtenyt pois Portugalista.

”Suomalaisnainen ei ehkä pystynyt tai osannut tehdä rikosilmoitusta täällä”, Santos olettaa.

Poliisi ei voinut myöskään kuulustella teosta epäiltyä, Venäjän joukkueen iältään vanhempaa valmentajaa, koska tämäkin oli palannut kotiin. Eusa Gamesin urheilijat osallistuivat kilpailuihin yleensä sen ajan, jonka eri lajien ottelut kestivät.

Vaikka suomalaiset eivät tehneet rikosilmoituksia paikan päällä Coimbrassa, he tekivät ne myöhemmin Helsingin poliisille.

Coimbran rikospoliisi vahvisti HS:lle maanantaina, että tutkinta on käynnissä.

”Lain säädösten sekä tämän konkreettisen tapauksen vuoksi emme anna toistaiseksi virallista lausuntoa”, portugalilaispoliisi kertoi sähköpostilla.

Suomen ja Portugalin poliisit eivät ole tehneet toistensa kanssa vielä suoraa yhteistyötä.

”Portugalista ei ole otettu yhteyttä meihin, eikä Suomen poliisista sinne”, rikosylikomisario Ritva Elomaa keskusrikospoliisista kertoo.

Keskusrikospoliisin tiedusteluosaston kansainvälinen linja sai Helsingin poliisilta viime viikon keskiviikkona postitse asiakirjat, jotka koskevat tapahtumia Portugalissa.

”Helsingin poliisi kertoi vastaanottaneensa ilmoituksen ja kuulustelleensa kahta henkilöä.”

Rikosilmoitusta koskevat asiakirjat käännetään nyt ilmoitetun rikoksen kohdemaassa hyväksytylle kielelle. Sitten ne lähetetään Lissaboniin Interpolin pisteeseen. Sieltä ne ohjataan tapahtumapaikkakunnan Coimbran viranomaisille.

Suomen poliisi ei voi ottaa vastuuta eikä minkäänlaista kantaa, millaisen mahdollisen rikosnimikkeen tapaus saa, Elomaa sanoo. Krp vastaa vain rikosilmoitusta koskevien asiakirjojen siirrosta.

”Kohdemaan tutkivan yksikön asia on ratkaista rikosnimike esitutkinnassa, jos yksikkö avaa tutkimuksen”, hän sanoo.

Portugalilaiset arvioivat, onko esitutkinnalle edellytyksiä. ”Asianomistajien kannalta on hyvin tähdellistä, että näin tapahtuu viivytyksettä, mutta käännöstöihinkin menee oma aikansa.”

Korkeakouluopiskelijoiden EM-kilpailujen yhtenä virallisena järjestäjänä toimi myös Coimbran kaupunki. Kaupunginjohtaja Manuel Machado vihjaili poliisitutkinnan tultua ilmi paikallisissa tiedotusvälineissä heinäkuun lopulla, että taustalla olisi suomalaisten kostoretki.

Tampere kilpaili kisaisännyydestä Coimbran kanssa, kun 2018 vuoden pitopaikasta päätettiin neljä vuotta sitten Turkissa. Suomalaiset ”joutuivat tolaltaan”, kun Coimbra voitti, kaupunginjohtaja sanoi.

Kaupunginvaltuuston oppositiossa istuvat puolueet tuohtuivat Machadon sanoista. Nämä poliitikot arvostelivat häntä julkisuudessa mauttomasta käytöksestä. Kaupunginjohtaja on perunut puheensa ja tuomitsi epäillyn väkivaltatapauksen elokuun alussa.

”Poliisit olivat lopettaneet kuulustelun”

Kielimuuri saattoi olla yksi syistä, ettei yksi ahdistelun kohteeksi joutuneista suomalaisnaisista saanut tilaisuutta kertoa tapahtumista heti perin pohjin Portugalin poliisille.

Hänen tapauksessaan sek­suaalista häirintää vieläkin vakavampi rikosepäily – raiskauksen yritys – valkeni haastattelujen mukaan vasta myöhemmin niin poliisille kuin järjestäjille.

Poliisi hälytettiin aamuyöstä selvittämään seksuaalista häirintää opiskelija-asuntolaan, jossa yöpyi suomalaisia ja muiden maiden edustajia.

Paikalla ollut vapaaehtoinen tulkkasi uhrin kertomuksen poliiseille, jotka eivät osanneet englantia, kertoo OLL:n pääsihteeri Elina Havu. Uhri oli Havun mukaan yrittänyt kertoa, miten ahdistelu alkoi hänen kohdallaan jo useampia päiviä aikaisemmin.

”Uhrin kertomuksen mukaan poliisit olivat yllättäen lopettaneet kuulustelun, eikä syy tähän lopettamiseen selvinnyt hänelle.”

Kisojen portugalilaisen järjestäjäosapuolen mukaan poliisit olivat kuitenkin neuvoneet suomalaista naista tekemään öisten kuulustelujen jälkeen virallisen rikosilmoituksen. Suomalaisnaisen mukaan näin ei sanottu, Havu kertoo sähköpostilla.

Havu kertoo lopulta itse käyneensä Coimbran poliisin kuulusteluissa selvittämässä tapahtumia ”kolmen tunnin ajan”. Tällöin suomalaiset asianomaiset opiskelijaurheilijat olivat jo poistuneet Portugalista.

Kymmenkunta naisurheilijaa joutui OLL:n mukaan jatkuvan sukupuolisen häirinnän kohteeksi, kun korkeakoulujen EM-kilpailut pyörähtivät käyntiin heinäkuussa Portugalissa.

Kaksi suomalaista naisurheilijaa on sittemmin jättänyt Helsingin poliisille rikosilmoitukset.

Ilmassa oli myös kiukkua opiskelijoiden turvallisesta majoittamisesta, luonnehtii OLL:n koulutus- ja tapahtumakoordinaattori Markku Rantahalvari. Suomalaiset pyysivät, että ahdistelijat siirretään majoituksesta pois tai tarjoutuivat itse siirtymään.

Kisojen pääsihteeri Mário Santos sanoi HS:lle, että suomalaisille tarjottiin mahdollisuutta majapaikan vaihdokseen, mutta nämä eivät ottaneet tarjousta vastaan. Rantahalvarin näkemys on varsin erilainen.

”Seuraavana päivänä, kun pyysin siirtoa tapaamisessa Eusan pääsihteerin, varapuheenjohtajan, lääkärin ja kisajärjestäjien edustajan kanssa, minulle suututtiin, että […] nyt kun tapaus on käsitelty, ei ole mitään syytä siirtää”, Rantahalvari kertoo HS:lle sähköpostilla.

Sampo Terho kovistelee Portugalia suomalaisurheilijoiden kokeman seksuaalisen häirinnän tutkinnassa –opiskelijajärjestön toiminta turhauttaa ”suunnattomasti” (21.8. 20:25)

OLL ei päässyt keskustelemaan seksuaalisesta häirintätapauksesta – Euroopan opiskelijaurheilun kattojärjestön edustajia ei näkynyt Venäjällä: ”Ilmeisesti heiltä kaikki jäivät kisojen jälkeen lomille” (16.8. 8:59)

Poliisilta uutta tietoa suomalaisopiskelijoiden epäillystä ahdistelusta ja raiskausyrityksestä Portugalissa: Epäillyt yhden maan miesurheilijoita ja iäkäs valmentaja (6.8. 15:20)

Seksuaalisen häirinnän kohteeksi EM-kisoissa Portugalissa joutuneet suomalais­opiskelijat tekivät rikos­ilmoituksen Helsingin poliisille (2.8. 16:36)

Opiskelijoiden EM-kisat järjestäneen portugalilais­kaupungin johtaja: Seksuaalisen häirinnän esiin nostaminen oli Suomelta kostoretki (2.8. 11:41)

OLL ei päässyt keskustelemaan seksuaalisesta häirintätapauksesta – Euroopan opiskelijaurheilun kattojärjestön edustajia ei näkynyt Venäjällä: ”Ilmeisesti heiltä kaikki jäivät kisojen jälkeen lomille” (16.8. 8:59)
Urheilun luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Eva Wahlström raivostui MM-ottelun yllättävästä peruuntumista: torstaina piti olla välipunnitus – ”Myös vähän itkin, pettymys on tosi suuri”

 2. 2

  Jokerit höykytti Omskia ja otti neljännen peräkkäisen voiton – ”Minulla ei ole ilmoitettavaa”, päävalmentaja Lauri Marjamäki sanoi Kristian Vesalaisesta

 3. 3

  Anthony Joshua aikoo kiistattomaksi raskaansarjan mestariksi jo ensi vuonna – vain yhdellä nyrkkeilijällä on ollut neljä mestaruusvyötä

 4. 4

  Entinen NFL-pelaaja tuli kaapista ulos pari viikkoa sitten, meni jo naimisiin miesystävänsä kanssa – ystävä palautti hääkutsun, koska luuli sitä vitsiksi

 5. 5

  Tässäkö on F1-kauden paras kuljettaja? Britit syyttävät venäläisiä äänestyksen manipuloinnista, mutta vastaus löytyy Facebookista

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Ainoastaan irlantilaiset häviävät suomalaisia enemmän rahapeleissä Euroopassa, sanoo ekonomisti – Auttaisiko siihen Veikkauksen monopolin purkaminen?

 2. 2

  Tässäkö on F1-kauden paras kuljettaja? Britit syyttävät venäläisiä äänestyksen manipuloinnista, mutta vastaus löytyy Facebookista

 3. 3

  Kansojen liigan alkulohkot saatiin päätökseen – tämä kolmikko haastaa Huuhkajat pudotuspeleissä

 4. 4

  Kristian Vesalainen siirtymässä Jokereihin Winnipeg Jetsin toiveista huolimatta – ”Ymmärrän, että pelaaja haluaa pelata NHL:ssä, mutta se paikka pitää ansaita”

 5. 5

  Pallo verkkoon kantapäällä yli maalivahdin – Englannin nuorelta tähdeltä taiturimainen viimeistely

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Näin karsealta näyttää yksin­purjehtija Tapio Lehtisen veneen pohja – ”Ei riitä, että barnakkelit pilaavat kilpailun, ne laittavat oikeasti hengen­vaaralliseen tilanteeseen”

 2. 2

  Ravitsemusterapeutti kauhistui urheilijoiden alhaisista rasvaprosenteista – ”Silloin mennään omaa biologiaa vastaan”

 3. 3

  Hjallis Harkimo ei olekaan myynyt Jokereita – ”Mun sanomiset Jokereista on tulkittu täysin väärin”

 4. 4

  Jaakko Hänninen ajoi Saimaan saaresta läpi talven pyörällä yli 30 kilometrin päähän lukioon – nyt hän on MM-mitalisti, jolla on suomalaiselle pyöräilijälle harvinainen ominaisuus

 5. 5

  Vahva myrkkymaali olisi estänyt merirokon kiinnittymisen Tapio Lehtisen veneen pohjaan – nyt tarvitaan raappaa ja paistinpannua, että äyriäiset saa irti

 6. Näytä lisää

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Keskelle Vaalimaan korpea on noussut eriskummallinen ostosparatiisi – HS tutustui venäläisiä houkuttelevaan outlet-kylään, joka muistuttaa kulissia

  2. 2

   Saastuttaa sisä­ilmaa, synnyttää kosteus­vaurion, vahingoittaa kerrostalon rakenteita – Kysyimme, ovatko ilmalämpöpumppuihin liitetyt epäilykset todellisia

  3. 3

   Kun kumppani tulee raskaan työpäivän jälkeen kotiin ja räjähtää, häntä kannattaa lähestyä tunteella

  4. 4

   Andersson pääsi loistamaan, Sipilä jäi varjoon ja Halla-aho on petrannut esiintyjänä – HS arvioi ensimmäisen suuren vaalitentin

  5. 5

   Käänne asuntomarkkinoilla: Asunnon myyjä ei enää saa välttämättä edes omiaan pois – ”Jos jotain, niin tähän ei kannata lapsen lailla uskoa”

  6. 6

   Ihmisen koko vartalon voi nyt skannata kerralla – mullistava tekniikka näyttää, kuinka lääkeaine kulkee ihmiskehossa

  7. 7

   Olli Kopra, 26, rakastaa vieterilelujaan, mutta kynsien leikkaamisesta hän ei pidä – Vanhempien mielestä tässä on ongelma: kehitysvammaisella pojalla on liikaa oikeuksia

   Tilaajille
  8. 8

   Brittilehdistö haukkuu lumettoman Suomen ”craplandiksi” ja marraskuisen Rovaniemen ”jingle helliksi”

  9. 9

   Amerikkalaisturisti meloi kanootilla eristetylle intialaissaarelle – heimolaiset surmasivat nuolilla ja jättivät ruumiin rannalle

  10. 10

   Volvo ei esittele autonäyttelyssä yhtäkään autoa – Syy on se, että automaailma sellaisena kuin sen tunnemme on kohdannut loppunsa

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Käänne asuntomarkkinoilla: Asunnon myyjä ei enää saa välttämättä edes omiaan pois – ”Jos jotain, niin tähän ei kannata lapsen lailla uskoa”

  2. 2

   Kun kumppani tulee raskaan työpäivän jälkeen kotiin ja räjähtää, häntä kannattaa lähestyä tunteella

  3. 3

   Amerikkalaisturisti meloi kanootilla eristetylle intialaissaarelle – heimolaiset surmasivat nuolilla ja jättivät ruumiin rannalle

  4. 4

   Olli Kopra, 26, rakastaa vieterilelujaan, mutta kynsien leikkaamisesta hän ei pidä – Vanhempien mielestä tässä on ongelma: kehitysvammaisella pojalla on liikaa oikeuksia

   Tilaajille
  5. 5

   Huippuyliopiston tutkimus selvitti, mikä on paras tapa pitää paino kurissa laihduttamisen jälkeen – vähähiilihydraattinen tulos aiheutti heti kohun

   Tilaajille
  6. 6

   Autoilija ajoi kahden alakouluikäisen lapsen päälle suojatiellä Espoossa – Vastaantulija yritti varoittaa tööttäämällä ja valoja väläyttelemällä

  7. 7

   Suomalainen kehitti 44 vuotta sitten tekniikan, jota ilman elektroniikan pieneneminen ei olisi ollut mahdollista – Vihdoin myös voittoja päätyy Suomeen

  8. 8

   Kiinalainen teurastamo pumppasi jopa 120 litraa vettä nautoihin nostaakseen eläinten myyntipainoa – Polvilleen luhistuneella naudalla näkyi ”kyyneleitä silmissään”

  9. 9

   Mikä Sipoonrannassa meni pieleen? Piti tulla eliittikaupunginosa, tuli keskeneräinen joutomaa – ”Mehän siis hengitämme hiekkaa”

  10. 10

   Saastuttaa sisä­ilmaa, synnyttää kosteus­vaurion, vahingoittaa kerrostalon rakenteita – Kysyimme, ovatko ilmalämpöpumppuihin liitetyt epäilykset todellisia

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tutkimus paljastaa: Koulujen uudet menetelmät heikentävät oppimista merkittävästi

  2. 2

   Puurokattila liedellä kertoi, että asunnosta oli lähdetty vauhdilla – Sina Varheen tytär katosi, ja seuraavien kuukausien jäljet seuraavat äitiä läpi elämän

   Tilaajille
  3. 3

   Paniikkia, konkurssien pelkoa ja lähtöaikeita – Kauppakeskus Redin asiakaskato ajaa yrittäjiä ahdinkoon

  4. 4

   Tällainen on Suomi: Kun Trump kertoi uskomattoman väitteen Pohjolan metsänhoidosta, suomalaiset lähtivät metsään haravoimaan ja imuroimaan

  5. 5

   Täti innostui sukututkimuksesta, ja niin Leenakin teki dna-testin – Kun tulokset tulivat, eletty elämä osoittautui valheeksi

   Tilaajille
  6. 6

   Käänne asuntomarkkinoilla: Asunnon myyjä ei enää saa välttämättä edes omiaan pois – ”Jos jotain, niin tähän ei kannata lapsen lailla uskoa”

  7. 7

   Kun nuoret äidit haksahtavat ravitsemusgurujen hölynpölyyn, kärsijöitä ovat lapset – Näin sanoo ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen ja oikoo verkon vallanneita harhaluuloja yksi kerrallaan

   Tilaajille
  8. 8

   Kuvia Suomesta, osa 39: Rio Gandara kuvasi, mitä tekevät ihmiset, jotka eivät saa öisin unta

  9. 9

   Kun kumppani tulee raskaan työpäivän jälkeen kotiin ja räjähtää, häntä kannattaa lähestyä tunteella

  10. 10

   Uni oli pelottava, ja siinä kuusivuotias Patrick Tiainen rakasti poikaa – Tiainen nousi karismaattisen seurakunnan johtoon, uskoi Jumalan eheyttävän hänet ja myönsi lopulta, että uni oli totta

   Tilaajille
  11. Näytä lisää
  Uusimmat
  1. Juuri nyt
  2. Syrjäyttämisyritys hiipui – Theresa May viimeisteli brexit-sopimusta Brysselissä: Auki on yhä useita kohtia, neuvottelut jatkuvat
  3. Jokerit höykytti Omskia ja otti neljännen peräkkäisen voiton – ”Minulla ei ole ilmoitettavaa”, päävalmentaja Lauri Marjamäki sanoi Kristian Vesalaisesta
  4. Tunti sitten
  5. Eva Wahlström raivostui MM-ottelun yllättävästä peruuntumista: torstaina piti olla välipunnitus – ”Myös vähän itkin, pettymys on tosi suuri”
  6. Korisliiga: Seagulls otti kauden ensimmäisen vierasvoittonsa – Karhu palasi voittajaksi, Kouvoille ensimmäinen kotitappio
  7. Pisan torni ei enää kallistu, ja se on jopa suoristunut
  8. Keskelle Vaalimaan korpea on noussut eriskummallinen ostosparatiisi – HS tutustui venäläisiä houkuttelevaan outlet-kylään, joka muistuttaa kulissia
  9. Angela Merkel kutsui tunteikkaassa puheessaan siirtolais­sopimuksen vastustamista ”nationalismiksi puhtaimmassa muodossaan”
  10. 2 tuntia sitten
  11. EU:n eritahtisuus voi lisääntyä, kun Saksa ja Ranska tuovat ideansa seuraavaan huippukokoukseen Tilaajille
  12. Andersson pääsi loistamaan, Sipilä jäi varjoon ja Halla-aho on petrannut esiintyjänä – HS arvioi ensimmäisen suuren vaalitentin
  13. Anthony Joshua aikoo kiistattomaksi raskaansarjan mestariksi jo ensi vuonna – vain yhdellä nyrkkeilijällä on ollut neljä mestaruusvyötä
  14. Näytä lisää