Nyrkkeilijä Eva Wahlström maalasi kakkulapiolla ja haarukalla, HS esittelee maalaukset ensimmäisenä – ”Olen aina halunnut juoda punaviiniä ja olla taiteilija” - Urheilu | HS.fi

Nyrkkeilijä Eva Wahlström maalasi kakkulapiolla ja haarukalla, HS esittelee maalaukset ensimmäisenä – ”Olen aina halunnut juoda punaviiniä ja olla taiteilija”

Eva Wahlsrömin näyttely avautui perjantaina Lapinlahden sairaalan miljöössä Helsingissä. Oma nyrkkeilytalli kaatui kesällä ja kulut jäivät maksettaviksi. Seuraavan kerran Wahlström nyrkkeilee MM-ottelussa ulkomailla.

Nyrkkeilijänä paremmin tunnettu Eva Wahlström kantoi maalaustaan ensimmäiseen taidenäyttelyynsä Lapinlahdessa Helsingissä.

7.9.2018 11:14 | Päivitetty 7.9.2018 12:15

Yhdennäköisyys on ilmeinen.

Ensi näkemältä Eva Wahlström ja hänen maalaamansa taulut ovat kovasti samannäköisiä. Niissä on samoja värejä, ilmeikkyyttä ja monimuotoisuutta kuin taiteilijassa itsessään.

”Minua pidetään positiivisena ja iloisena, mutta minussa on myös muuta. Tunnen kipua, ahdistusta, pelkoa, unettomuutta ja myös maailman pahuutta. Omassa elämässäni on ollut niin paljon kokemuksia. Ehkä nuo piirteet näkyvät tauluissanikin”, Wahlström sanoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat