Palloliitolla oli monta tilaisuutta sanoa Qatarille ei – näin syntyi päätös Suomen jalkapallomaajoukkueen kohutusta matkasta - Urheilu | HS.fi

Palloliitolla oli monta tilaisuutta sanoa Qatarille ei – näin syntyi päätös Suomen jalkapallomaajoukkueen kohutusta matkasta

Paljon arvostelua herättäneen Suomen jalkapallomaajoukkueen Qatarin-matkan suunnittelu juontaa vuoteen 2016. Matkan suunnitteluvaiheessa Palloliitolla olisi ollut monta tilaisuutta sanoa ei, mutta niin ei tehty. Nyt kritisoitu matka vaikuttanee maajoukkueen tuleviin leirisuunnitelmiin.

A-maajoukkueen Rasmus Karjalainen (vas.) kamppaili Ruotsin Alexander Franssonia vastaan Qatarin Dohassa tiistaina. Suomi voitti 1–0.

10.1.2019 2:00 | Päivitetty 10.1.2019 10:42

A-maajoukkueen kiistanalainen Qatarin-matka on saanut enemmän huomiota kuin mikään aiempi joukkueen ottelumatka. Leirimatka ihmisoikeusrikkomuksista tunnettuun maahan on saanut osakseen paljon kritiikkiä ja lopulta valtavasti kansainvälistä huomiota sen jälkeen, kun HJK-hyökkääjä Riku Riski kertoi HS:lle jättävänsä maajoukkuekutsuun väliin ”eettisistä syistä”.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat