Seppo Pönni tietää, että ahven himoitsee lihaa: nyt hän paljastaa mäskipallojensa salaisen reseptin

Mestarionkija tarvitsee maukkaiden mäskipallojen lisäksi kunnon välineet. Seppo Pönnin vapakassi Masters-sarjan MM-kisoissa Etelä-Afrikassa painoi yli 20 kiloa. Kalleimmat vavat maksavat 1 000–5 000 euroa.

Seppo Pöinnin mäskipallon resepti on 15 vuotta vanha. Sen perusainesosa on leipäjauho, mutta se sisältää muitakin.

2.5.2019 2:00 | Päivitetty 2.5.2019 19:23

Tampere

Mäski ja surviaissääsken toukat pyörivät Seppo Pönnin käsissä palloksi. Pallo sijoitetaan kuppiin, joka on kiinnitetty kuusimetriseen vapaan.

Rauhallisin liikkein kädet saattavat vapaa oikealle paikalle, kääntö ja toukilla vahvistettu mäskipallo putoaa Iidesjärven matalaan rantaveteen.

Kalojen houkuttelu on alkanut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat