Lätkäfanin uusi paratiisi - Urheilu | HS.fi

Suurin piirtein tällaiselta Tampereen uudessa areenassa voisi näyttää syksyllä 2021 Tapparan ja Ilveksen välisessä ottelussa havainnekuvan mukaan. Tampereen ratapihan päälle nouseva areena vetää jääkiekko-otteluissa noin 13 000 katsojaa. Yläkatsomot voidaan sulkea nopeasti verhoilla, jos halli jää puolilleen. Kuva: SRV / Tomorrow AB / Studio Libeskind

Lätkäfanin uusi paratiisi

Tampereen keskustaan rakennetaan Suomen moderneinta urheiluareenaa, jossa pääsylipun voi korvata sormenjälki tai kasvotunniste ja kiekkopeliä voi katsoa suoraan hotellihuoneesta. Ilveksen ja Tapparan on määrä siirtyä halliin kaudeksi 2021–2022.

Tilaajille
Julkaistu: 7.5.2019 9:01

Tampere

Hakametsässä pelataan vielä kaksi kautta jääkiekon Liigaa, mutta kaudeksi 2021–2022 Tampereen Ilveksen ja Tapparan on tarkoitus siirtyä pelaamaan uuteen areenaan.

Tampereen keskustassa rakennetaan parhaillaan rautatien päälle kantta, jolle areena sekä asuin- ja toimistorakennukset alkavat nousta tämän vuoden aikana. Hanke etenee myös talouspuolella, sillä liiketoiminnasta vastaavalle yhtiölle rekrytoidaan parhaillaan toimitusjohtajaa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta