NHL-seura Bostonin David Backers: ”Jos tuosta tulee kahden minuutin jäähy, luulen, että ottelusarjan loppuun mennessä puolustajista on pulaa” - Urheilu | HS.fi

NHL-seura Bostonin David Backers: ”Jos tuosta tulee kahden minuutin jäähy, luulen, että ottelusarjan loppuun mennessä puolustajista on pulaa”

Boston joutui pelaamaan kaksi jälkimmäistä erää viidellä puolustajalla loppuottelusarjan toisessa ottelussa, kun puolustaja Matt Grzelcyk loukkaantui taklauksen seurauksena.

Matt Grzelcyk makaa jäällä laitataklauksen jälkeen.­

30.5.2019 10:20

Boston Bruinsin pelaajat eivät pitäneet St. Louis Bluesin Oskar Sundqvistin taklauksesta, jonka seurauksena Bruinsin puolustaja Matt Grzelcyk jätti Stanley Cupin toisen loppuottelun kesken ja joutui sairaalaan.

Grzelcyk oli tavoittelemassa kiekkoa Bostonin maalin takana ensimmäisen erän lopussa, kun Sundqvist taklasi hänet laitaan. Grzelcykin pää osui laitaan, ja hän putosi jäähän päätään pidellen. Grzelcyk makasi jäällä useita minuutteja ennen kuin joukkuekaverit ja Bruinsin huolto auttoivat hänet pois kentältä. Sundqvist sai kahden minuutin jäähyn.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat

Luetuimmat - Urheilu