Antti Rintanen, 28, on jo lääkäri, neljän lapsen isä, maailmanmestari ja vaimokin tekee uraa: nyt hän paljastaa miten perheen aika riittää kaikkeen - Urheilu | HS.fi

Antti Rintanen, 28, on jo lääkäri, neljän lapsen isä, maailman­mestari ja vaimokin tekee uraa: nyt hän paljastaa miten perheen aika riittää kaikkeen

Antti Rintanen on taekwon-don ja potkunyrkkeilyn arvokisamitalisti. Diplomi-insinööriksi opiskelevalla lääkärillä ja perheenisällä on uusia tavoitteita myös urheilussa.

”Kun on hyvä taitotaso ja kunto, oikeana päivänä tärppää”, sanoo kamppailulajeissa maailmanlaajuisesti menestynyt Antti Rintanen.

27.6.2019 2:00 | Päivitetty 27.6.2019 20:50

Urallaan maailmanmestaruuden voittavat urheilijat ovat lajista riippumatta äärimmäisen sitoutuneita ja omistautuneita harrastukseensa tai parhaassa tapauksessa ammattiinsa. Urheilu rytmittää arkea ja vaatii läheisiltä joustoa.

Kilpakenttien mestarit ovat usein myös ajankäytön mestareita – sellaisia kuin taekwondoin Antti Rintanen, joka aikatauluttaa elämäänsä vielä keskimääräistä maailmanmestaria enemmän. Hän voitti huhtikuussa ensimmäisenä suomalaismiehenä MM-kultaa taekwon-dossa, joka on lähes identtisestä nimestään huolimatta eri kamppailulaji kuin taekwondo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat