Kimi Räikkösen pomo piti tiukan puhuttelun nuorelle Valtteri Bottakselle ja se tepsi: ”Teimme selväksi, että hänellä on kaksi vaihtoehtoa” - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Kimi Räikkösen pomo piti tiukan puhuttelun nuorelle Valtteri Bottakselle ja se tepsi: ”Teimme selväksi, että hänellä on kaksi vaihtoehtoa”

Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseurin tallissa ovat nuorempana ajaneet Bottaksen lisäksi myös Lewis Hamilton ja Nico Rosberg.

Frédéric Vasseur johtaa Alfa Romeon F1-tallia. Kuva on vuodelta 2018 Suzukan GP:stä, jossa silloisen Alfa Romeo Sauber -tallin kuljettajat jäivät ilman MM-pisteitä. Kuva: Hoch Zwei / Zuma

Julkaistu: 28.6.2019 15:36, Päivitetty 28.6.2019 16:26

Zeltweg

Ranskalainen Frédéric Vasseur, 51, on Kimi Räikkösen 300 Grand Prix -kisaa jatkuneen F1-uran kahdeksas tallipäällikkö. Miesten keskinäinen arvostus on suurta ja vain vahvistunut alkukauden aikana.

”Olen hyvin tyytyväinen siihen, että minulla on tiimissä kuljettaja, jolla on niin selvä käsitys kaikesta tähän urheiluun liittyvästä tekemisestä”, Vasseur kiittelee yhteistyötä Räikkösen kanssa HS:n haastattelussa.