NFL rankaisi sikailijapuolustajaa historiallisella pelikiellolla: ”Sinua on varoitettu jokaisen aiemman rikkomuksesi jälkeen” - Urheilu | HS.fi

NFL rankaisi sikailijapuolustajaa historiallisella pelikiellolla: ”Sinua on varoitettu jokaisen aiemman rikkomuksesi jälkeen”

Oakland Raidersin puolustaja Vontaze Burfict oli NFL:n kurinpidon rangaistavana viidettätoista kertaa. 12 ottelun pelikielto on mittava, sillä kentällä tapahtuneesta rikkeestä ei ole aiemmin langetettu yli viiden ottelun pelikieltoa.

Oakland Raidersiin täksi kaudeksi siirtynyt Vontaze Burfict on valittu kertaalleen NFL:n tähdistöotteluun. Pelitaitojensa sijaan hänet tunnetaan kuitenkin paremmin yhtenä lajin likaisimmista pelaajista.­

1.10.2019 12:11

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liiga antoi maanantaina 99-vuotisen historiansa pisimmän pelikiellon kentällä tapahtuneesta rikkeestä.

Oakland Raidersin puolustaja Vontaze Burfict on pelikiellossa koko loppukauden, jonka vuoksi hän menettää 12 runkosarjaottelua ja mahdolliset pudotuspelit. Burfict ajettiin ulos sunnuntain ottelusta Indianapolis Coltsia vastaan, kun hän taklasi Coltsin sisempää laitahyökkääjää Jack Doylea kypärällä päähän.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat