Tero Pitkämäki löysi uuden työpaikan: ”Persoonallinen rekrykampanja teki heti vaikutuksen” - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Tero Pitkämäki löysi uuden työpaikan: ”Persoonallinen rekrykampanja teki heti vaikutuksen”

Pitkämäki aloittaa ensi maanantaina Leadoo Marketing Technologiesin aluejohtajana.

Tero Pitkämäki löysi uusia töitä urheilu-uran jälkeen. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Julkaistu: 9.1. 13:28

Vuoden 2007 keihäänheiton maailmanmestari ja kolminkertainen Vuoden urheilija Tero Pitkämäki on löytänyt työpaikan. Keihäslegenda aloittaa suomalaisen Leadoo Marketing Technologiesin aluejohtajana vastuualueenaan Pohjanmaa.

Pitkämäki ilmoitti urheilu-uransa päättymisestä lokakuun puolivälissä. Päätöksen takana oli tunne, ettei hän enää pääsisi arvokisamenestyksen vaatimaan kuntoon lukuisien loukkaantumisten jälkeen.

Pitkämäki kertoo halunneensa löytää heti mielekkäitä haasteita liike-elämän parista.

”Halusin ihan uusia haasteita itselle ja olla mukana kehittyvässä alassa. Leadoo Marketing Technologies tarjoaa juuri sellaisen haasteen: voimakkaasti kasvava ala ja itse joudun sisäistämään uusia asioita nopeasti. Lisäksi tietysti yrityksen työyhteisö tuntui omalta ja samanhenkiseltä kuin minäkin”, Pitkämäki kommentoi tiedotteessa uutta työpaikkaansa.

Leadoon persoonallinen ja suoraan Pitkämäelle osoitettu rekrytointikampanja teki myös keihäslegendaan vaikutuksen.

”Minulla oli ollut siinä useampikin yhteydenotto jo alla, mutta toki persoonallinen rekrykampanja teki heti vaikutuksen. Kylänmiehiltäkin tuli viestiä, että tällainen kampanja on käynnissä ja olenko jo nähnyt. Se luonnollisesti herätti heti positiivisen kiinnostuksen yritystä kohtaan”, Pitkämäki kertoo.

”Teron arvot, huippu-urheilijoiden dna:ssa oleva tavoitteellisuus sekä aito halu tulla osaksi Leadoo Marketing Technologiesin tarinaa vakuuttivat meidät. Tietysti myös Teron mukanaan tuomat kontaktit ovat kaltaisellemme kasvuyrityksellä kultaakin kalliimpia”, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Mikael da Costa kertoo.

Leadoo kehittää vuorovaikutuksellisia tekstirobotteja, joiden avulla sen asiakkaat saavat esimerkiksi kerättyä tietoa verkkosivuillaan käyvistä ihmisistä. Yritys on perustettu elokuussa 2018. Pitkämäki aloittaa uudessa tehtävässään ensi viikon maanantaina.

Tero Pitkämäki lopetti, kun ei saanut jalkojaan keihäänheiton vaatimaan kuntoon: ”Kaiken teimme”

Seuraa uutisia tästä aiheesta