Hieno urheiluhengen osoitus Espanjassa: futsalpelaaja ei käyttänyt avointa maalipaikkaa, kun vastustaja oli loukkaantunut - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Hieno urheiluhengen osoitus Espanjassa: futsalpelaaja ei käyttänyt avointa maalipaikkaa, kun vastustaja oli loukkaantunut

Espanjan futsalsarjassa nähtiin reilua peliä.

Julkaistu: 21.1. 10:15

Urheilukentillä nähdään paljon kyseenalaisia otteita, mutta myös osoituksia reilusta pelistä ja esimerkillisestä urheiluhengestä. Jälkimmäisestä nähtiin oiva esimerkki Espanjan futsalsarjan ottelussa Zaragoza isännöi Cartagenaa viime viikon perjantaina.

Cartagena johti ottelua 2–0, kun Solano rikkoi Zaragozan Javi Alonsoa, joka jäi makaamaan lattialle. Erotuomari ei kuitenkaan viheltänyt rikkeen merkiksi, ja Solano jäi aivan yksin maalin eteen, johon hän saikin syötön.

Helpon maalin tekemiseen sijaan Solano valitsi kuitenkin pallon tökkäämisen ulos kentältä huomattuaan, että Alonso oli loukkaantunut.

Cartagena eteni 4–0-johtoon, kunnes isäntien kiri alkoi, ja lopulta pisteet tasattiin maalein 5–5. Cartagena on 16 joukkueen pääsarjassa kymmenentenä ja Zaragoza sijalla 14.

Seuraa uutisia tästä aiheesta