Urheilu

Henri Kontinen aloitti uuden parinsa kanssa pikatahdilla Australian avoimissa

Ottelu Andreas Seppiä ja Lorenzo Sonegoa vastaan kesti ainoastaan 49 minuuttia.

Suomalais-saksalainen nelinpelipari aloitti yhteisen taipaleen voitokkaasti Australian avointen ensimmäisellä kierroksella.

Henri Kontinen ja Jan-Lennard Struff sopeutuivat nopeasti toistensa pelityyliin ja Melbournen oikulliseen säähän Australian avoimissa. Kaksikko voitti ensimmäisen kierroksen ottelussa italialaiset Andreas Seppin ja Lorenzo Sonegon kahdessa erässä 6–4, 6–1.

Ottelu oli Kontisen ensimmäinen uuden saksalaisen nelinpeliparin kanssa.

”Ei ensimmäinen ottelu mitenkään erityisesti jännittänyt. Saimme peliin hyvän alun ja energian”, Struff kommentoi yhteisen taipaleen avausta.

Kaksikko ennätti harjoitella yhteisiä kuvioita edellispäivänä.

”Aika samanlaisin fiiliksin valmistauduin otteluun kuin ennenkin”, Kontinen jatkoi.

”Oli varmaan hyvä”, että saimme pelata treenipisteitä yhdessä edellispäivänä. Ei tarvinnut heti matsin alussa käydä ihan kaikkea läpi.

Kontisen ja Struffin kuviot olivat tavallista ankarammassa testissä olosuhteiden takia. Pelaamista vaikeutti voimakas ja puuskittainen tuuli.

”Kaikilla oli tänään pikkasen vaikeata, ja vastustaja sai alussa joitain outoja pisteitä. Onnistuimme silti murtamaan nopeasti vastustajan syötön ensimmäisessä erässä ja myös toisen alussa”, Struff kertoi.

Kontisen mielestä he oppivat tuulen juonet vastustajia ketterämmin.

”Oli harvinaisen tuulista, mutta totuimme nopeasti tuuleen ja pystyimme löytämään siihen hyvän pelin”, Kontinen vahvisti.

”Varmaan jokaisella oli nyt pelissä hakemista. Puuskittainen tuuli oli haastava varsinkin palautuksissa ja muutenkin ennen kuin siihen tottui.”

Kontinen ja Struff jatkavat nelinpelissä aikaisintaan perjantaina, joten he pääsevät harjoittelemaan yhdessä myös torstaina.

”Emme ole vielä hirveästi käyneet asioita läpi. Torstaina kuitenkin treenaamme yhdessä ja käymme samalla sitten asioita läpi. Hieromme pikku yksityiskohtia kuntoon”, Kontinen suunnitteli.

Melbournessa kaksikon yhteisiä harjoituksia valvoo Struffin valmentaja Carsten Arriens.
Ota kaikki irti Hesarista
HS Digillä saat kaikki Hesarin digisisällöt käyttöösi

Kommentit

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Jari Sillanpää oikeudessa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä: ”Syytekuvaus on aika raju, mutta tiedän mitä on tapahtunut”

  2. 2

   Influenssaan kuolee Suomessakin joka vuosi satoja ihmisiä – Onko koronavirus influenssaa tappavampi?

  3. 3

   Vantaan Peltolan koulussa on todettu tuberkuloositapaus

  4. 4

   Keskustan Kulmuni: Euroopan pitäisi rakentaa oma käyttöjärjestelmä ja www-selain

  5. 5

   Koronaviruksen hillitsemiseksi on olemassa yli­voimainen keino, joka on jokaisen ulottuvilla – Kokeile, läpäisetkö käsi­hygienian testin

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Koronaviruksen hillitsemiseksi on olemassa yli­voimainen keino, joka on jokaisen ulottuvilla – Kokeile, läpäisetkö käsi­hygienian testin

  2. 2

   Vantaan kokoomusvaikuttaja Tapani Mäkinen maksoi kummitädille velkansa 100 ja 200 euron seteleinä, käteisen olivat samana päivänä nostaneet Sjöblomin veljekset

  3. 3

   ”Ole leidi, he sanoivat” -video lähti viraaliksi, sillä siinä sanotaan ääneen ne sadat vaatimukset joita naiset saavat kuulla päivittäin – ja se on upeaa

  4. 4

   Suomalaismies kertoo tilanteesta koronaviruksen eristämässä hotellissa Teneriffalla: ”Oven alta oli tullut ilmoitus, että hotelli on suljettu”

  5. 5

   Koronavirus jatkaa leviämistä: Italiassa nyt yksitoista kuolonuhria, Iranissa hikoilevana tv:ssä esiintynyt apulais­terveys­ministeri sai tartunnan

  6. Näytä lisää
  1. 1

   ”Elämäni hirveimpiä kokemuksia” – Katariina Souri kertoo HS:lle, mitä hänelle tapahtui miljonääri Peter Nygårdin huvilalla

  2. 2

   Helsingin keskustassa sijaitsevan ruokakaupan paistopisteelle ilmestyy siististi pukeutunut rouva, sitten tapahtuu jotain inhottavaa – HS valvoi paistopisteiden hygieniaa

  3. 3

   Tampereen keskustassa on kommuuni, jossa tyhjät pullot jaetaan painimalla

   Tilaajille
  4. 4

   Lähes joka toinen kiinalainen on nyt karanteenissa: HS:n kuvakooste näyttää aavekaupungeiksi muuttuneet metropolit

   Tilaajille
  5. 5

   ”Ovi avattiin, ja esiin työntyi pistin” – Toimittaja Jussi Konttisen isä joutui kuusi­vuotiaana venäläisten vanki­leirille, jolta moni lapsi ei selvinnyt

   Tilaajille
  6. Näytä lisää