Seuraikoni kävi läpi usean tunnin naamioinnin päästäkseen fanien joukkoon paikallispeliin, vaimo jakoi videon muodonmuutoksesta - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Seuraikoni kävi läpi usean tunnin naamioinnin päästäkseen fanien joukkoon paikallispeliin, vaimo jakoi videon muodonmuutoksesta

Daniele De Rossi toteutti unelmansa Rooman-paikallispelin seuraamisesta fanikatsomosta.

Daniele De Rossi oli AS Roman monivuotinen kapteeni. Kuva: Italy Photo Press

Julkaistu: 29.1. 18:42

Italialaisjalkapalloilija Daniele De Rossi pelasi urallaan yli 600 ottelua AS Romassa ennen kuin päätti uransa tämän vuoden alussa argentiinalaisessa Boca Juniorsissa.

De Rossi, 36, oli nykyjalkapallossa harvinaiseksi käynyt esimerkki seurauskollisuudesta, ja mies halusi päästä seuraamaan Rooman paikallisottelua AS Roma–Lazio sunnuntaina fanikatsomossa Curva Sudissa.

Joukkueen entinen kapteeni ei kuitenkaan voinut kävellä katsomoon omana itsenään, sillä ottelun seuraamisesta tuskin olisi tullut mitään, kun fanit olisivat tunnistaneet hänet. Niinpä De Rossi turvautui näyttelijävaimonsa Sarah Felderbaumin kontakteihin ja sai ulkonäkönsä muutettua maskeeraajan avustuksella melkoisesti.

Lopputulos oli varsin vakuuttava, ja harmaassa pitkässä tukassa, harmaassa parrassa ja mustasankaisissa silmälaseissa miestä on melko vaikea tunnistaa.

Felderbaum jakoi Instagramissa nopeutetun videon muodonmuutoksesta.

”Näin käy, kun miehesi päättää soluttautua Curva Sudiin toteuttaakseen unelmansa päästä katsoman Rooman derbyä. Tähän meni koko iltapäivä, tuntien meikkaus, traumatisoimme lapset, mutta hän oli iloinen kuin lapsi. Rakastan sinua”, Felderbaum kirjoitti videon yhteyteen.

Ottelu päättyi tasatulokseen 1–1. Lazio on sarjassa kolmantena ja AS Roma neljäntenä.

Seuraa uutisia tästä aiheesta