”Viimeinen rock and roll -jalkapalloilija” – Manchester United -legenda Eric Cantona hämmästyttää Manchester City -fani Liam Gallagherin kappaleen videolla - Urheilu | HS.fi
Urheilu

”Viimeinen rock and roll -jalkapalloilija” – Manchester United -legenda Eric Cantona hämmästyttää Manchester City -fani Liam Gallagherin kappaleen videolla

Cantona oli vihjannut jo joulukuussa, että jotain vastaavaa on tulossa.

Eric Cantona kuvattuna 5. marraskuuta 2019. Kuva: Pedro Fiuza / zuma

Julkaistu: 4.2. 13:02

Manchester United -legenda Eric Cantona on tunnettu Jari Litmasen tapaan lisänimellä ”kuningas”. Nyt Cantona myös pääsi esittämään kuningasta, sillä viime viikolla julkaistiin Liam Gallagherin Once-kappaleen akustisesta versiosta video, jossa Cantona on pääosassa ja nimenomaan kuninkaana.

Videolla Cantona hörppii punaviiniä, astuu huoneesta toiseen, soittaa pianoa ja lopulta pukeutuu kuninkaan viittaan ja kruunuun sekä lähtee ”linnastaan” autokyydillä pois. Gallagher on hovimestarina ja autonkuljettajana.

”Olen aivan innoissani saadessani Eric Cantonan, viimeisen rock and roll -jalkapalloilijan, tähdeksi videolle”, Gallagher toteaa Twitterissä.

Cantona oli vihjannut jo joulukuussa, että jotain vastaavaa on tulossa, sillä hän kirjoitti Instagramissa: ”Kun kaksi Manchester-legendaa tapaa. Once – vuoden lauluni.”

Jopa yllättävän vähän kaksikon yhteisvideo on saanut osakseen kritiikkiä, vaikka Cantona pelasi Manchester Unitedissa ja Gallagher on tunnetusti Manchester Cityn kannattaja. Enemmänkin sosiaalisessa mediassa on kehuttu kaksikkoa ja itse videota.

Ranskalainen Cantona pelasi Manchester Unitedissa vuosina 1992–1997, jolloin United votti Valioliigan neljä kertaa ja Englannin cupin kahdesti.

Liam Gallagher tuli tunnetuksi Oasis-yhtyeen laulajana. Riitainen suhde veljeensä ja Oasisin toiseen keulakuvaan Neil Gallagheriin johti soolouralle lähtemiseen.