Patrik Laine ei onnistunut ohittamaan Juuse Sarosta rangaistus­laukauksellakaan, Mikael Granlund upotti Winnipeg Jetsin: ”Laukaus vähän epäonnistui” - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Patrik Laine ei onnistunut ohittamaan Juuse Sarosta rangaistus­laukauksellakaan, Mikael Granlund upotti Winnipeg Jetsin: ”Laukaus vähän epäonnistui”

Äärimmäisen tasainen ottelu oli ennen muuta maalivahtien juhlaa.

Patrik Laine (vas.) odotti turhaan paluukiekkoa, sillä kiekko pysyi Juuse Saroksen suojuksissa.

Patrik Laine (vas.) odotti turhaan paluukiekkoa, sillä kiekko pysyi Juuse Saroksen suojuksissa. Kuva: Terrence Lee / usa today sports

Julkaistu: 5.2. 8:02

Kahden suomalaisen hyökkääjätähden, Winnipeg Jetsin Patrik Laineen ja Nashville Predatorsin Mikael Granlundin, kohtaaminen päättyi Granlundin voittomaaliin jatkoajalla. Laine kohtasi myös Nashvillen maalivahdin Juuse Saroksen eikä ohittaminen onnistunut useista yrityksistä huolimatta.

Äärimmäisen tasainen ottelu oli ennen muuta maalivahtien juhlaa, sillä Saros torjui ottelussa 33 kertaa ja Winnipegin Connor Hellebuyck 34 kertaa. Kummankin selän taakse meni varsinaisella peliajalla yksi kiekko, joten viiden minuutin jatkoerään lähdettiin 1–1-tilanteessa.

Kun jatkoerää oli pelattu minuutti ja 11 sekuntia, Granlund iski poikittaisyötöstä kiekon maaliin.

”Laukaus vähän epäonnistui, mutta se meni silti sisään. Joskus tuollaiset kiekot uppoavat”, Grandlund sanoi ottelun jälkeen NHL.comin mukaan.

Laine pääsi laukomaan ottelussa kuusi kertaa, mutta Saros oli ohittamaton. Laine sai yrittää myös rangaistuslaukausta toisessa erässä ajassa 28.42, mutta rystypuolen ohitus ei tuottanut tulosta.

Rask piti Bostonin maalin puhtaana, voitto Vancouverista tuli luvuin 4–0