Jokerit päästi kaksi maalia viimeisten 18 sekunnin aikana, mutta selvisi säikähdyksellä - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Jokerit päästi kaksi maalia viimeisten 18 sekunnin aikana, mutta selvisi säikähdyksellä

Jokerit kaatoi Avtomobilistin maalein 4–3.

Ahti Oksanen teki kaksi maalia Avtomobilistia vastaan. Kuva syyskuulta. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Julkaistu: 13.2. 19:39

Jokerit venytti peräkkäisvoittojensa sarjan jääkiekon KHL:ssä kolmeen, kun se kukisti torstain vierasottelussa Avtomobilistin 4–3. Jokerit jatkaa liigan länsilohkossa kolmantena.

Jokerit hankkiutui ottelussa kahden erän jälkeen 3–0-johtoon ja lähti ottelun viimeiselle minuutille 4–1-johdosta. Vierasjoukkue lopetti pelaamisen parikymmentä sekuntia ennen loppua, ja Avtomobilist iski kaksi pikamaalia ajassa 59.42 ja 59.59.

Ottelun loppu sai Jokerien muuten tyytyväisen päävalmentajan Lauri Marjamäen puistelemaan päätään.

”Tämä oli kovatempoinen ottelu ja mielestäni pelasimme aika hyvin. Alussa molemmilla oli paikat, mutta pelasimme kiekollisesti hyvin ja saimme vastustajan pahimmat höyryt tukahdutettua”, Marjamäki kommentoi Jokerien verkkosivuilla.

”Toinen erä oli hyvä 2–0-maaliin asti, mutta sitten pelikurimme vähän petti ja otimme liikaa jäähyjä. Vähän leikittiin voiton kanssa siinä.”

Hyökkääjä Ahti Oksanen teki Jokereille kaksi maalia ja nosti kauden kokonaismääränsä seitsemään osumaan.

Oksanen pelaa ensimmäistä kauttaan KHL:ssä, ja Marjamäki näkee isokokoisessa ja hyvän laukauksen omaavassa pelaajassa potentiaalia vieläkin parempaan.

”Ensimmäinen vuosi ja suoritukset ymmärrettävästi voivat vähän ailahdella. Kaksi viime peliä ovat olleet sellaista peliä, jota häneltä odotetaan. Hän on vastannut hyvin huutoon, ja (Antti) Pihlströmin ja (Marko) Anttilan kanssa tuntuu peli kulkevan. Haastehan on siinä, että tason pystyy pitämään eli lauantaina pitää taas näyttää.”

Seuraa uutisia tästä aiheesta