Kimi Räikkönen lähetti videotervehdyksen kiinalaisfaneilleen - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Kimi Räikkönen lähetti videotervehdyksen kiinalaisfaneilleen

Kiinan osakilpailu peruttiin koronaviruksen takia.

Kimi Räikkönen aloittaa toisen kautensa Alfa Romeolla. Kuva: Alessio Morgese / Zuma

Julkaistu: 13.2. 20:39

Alfa Romeon Kimi Räikkönen on tunnetusti F1-sarjan suosituimpia kuljettajia, mutta erityisesti Kiinassa suomalainen on paikallisten fanien palvonnan keskipisteenä.

Tänä vuonna kiinalaisfanit eivät kuitenkaan välttämättä näe Räikköstä lainkaan lähietäisyydeltä, sillä huhtikuussa ohjelmassa ollut Kiinan osakilpailu siirrettiin koronaviruksen takia. Uutta ajankohtaa ei ole päätetty, eikä sellaista välttämättä tiiviistä kilpailukalenterista löydykään.

Lue lisää: Kiina rakastaa Kimiä, ja nyt Long Yiru kertoo, miksi

Räikkönen halusi kuitenkin lohduttaa Ice Army -nimellä tunnettuja kiinalaiskannattajiaan ja lähetti videotervehdyksen Instagram Stories -näkymässä.

”Terve Ice Army ja kaikki muut fanit Kiinassa. Kilpailu peruttiin toistaiseksi, ja haluan vain toivottaa kaikkea parasta sinne. Toivottavasti näemme myöhemmin tänä vuonna”, Räikkönen sanoo.

F1-kausi alkaa 15. maaliskuuta. Kiinan osakilpailu olisi ollut vuorossa 19. huhtikuuta. Kun Kiinan gp jää ajamatta, tulee kisakalenteriin kuukauden tauko kahden uuden osakilpailun väliin. Vietnamissa ajetaan 5. huhtikuuta ja Hollannissa 3. toukokuuta.

Sarjan talvitestit alkavat 17. helmikuuta Barcelonassa.

FIA vahvistaa: Kiinan F1-osakilpailu perutaan koronaviruksen takia

Long Yiru on ihaillut Kimi Räikköstä 15 vuotta – Kun kiinalaisfani vihdoin tunnusti sankarilleen rakkauttaan, vastaus oli puhdasta Räikköstä

Seuraa uutisia tästä aiheesta