Yllättävä ratkaisu vapaaotteluillassa: koronaviruksen takia otellaan tyhjällä 12 000 katsojan areenalla Singaporessa - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Yllättävä ratkaisu vapaaotteluillassa: koronaviruksen takia otellaan tyhjällä 12 000 katsojan areenalla Singaporessa

Singaporessa on todettu 77 koronavirustartuntaa.

Stamp Fairtex puolustaa mestaruuttaan suljettujen ovien takana. Kuva: Rouelle Umali /zuma

Julkaistu: 18.2. 12:51

Singaporessa järjestettävä vapaaotteluilta käydään 28. helmikuuta suljettujen ovien takana koronaviruksen takia, kertoo uutistoimisto AFP.

Singaporessa on todettu 77 koronavirustartuntaa. Luku on suurimpia Kiinan ulkopuolella. Kiinassa on jo useita satoja kuollut ja kymmeniä tuhansia sairastunut.

Tapahtuman järjestäjä kertoo, että otteluilta näytetään suorana lähetyksenä televisiossa ja digitaalisissa kanavissa.

”One Championhip [tapahtuman järjestäjä] asettaa etusijalle urheilijoiden, henkilökunnan ja fanien terveyden ja turvallisuuden”, järjestäjä toteaa tiedotteessa.

Otteluilta järjestetään Singaporen sisästadionilla, jonne mahtuisi 12 000 katsojaa. Illan pääotteluna on thaimaalaisen Stamp Fairtexin ja yhdysvaltalaisen Janet Toddin potkunyrkkeilyn korsisarjan MM-ottelu. Fairtex on hallitseva mestari.

Aasiassa on peruttu useita urheilutapahtumia koronaviruksen takia. Singaporessa on siirretty rugbyturnaus huhtikuulta lokakuulle ja golfin naisten MM-kisat on peruttu kokonaan.

Seuraa uutisia tästä aiheesta